Azok az ellenzékiek, akik szidják Orbán Viktort, tisztába vannak vele, hogy Nigériában vagy Észak-Koreában sokkal rosszabb a rendszer, mint itthon?
Pfff, ilyen egy kérdést😂😂
Minden faxa mert ha kétszer ennyire lennénk a kakikban akkor nagyobb lenne a baj😂
Teljesen igazad van kérdező🙃
A mai ebédre odaégettem a húst. De jó ízűen ettem abban a tudatban hogy ha még fél órával többet odaégetem már csak hamu maradt volna belőle🙃
Ez lenne a mérce?
Nigéria és Észak-Korea?
És te azzal tisztában vagy, hogy a fidesz előtt távolabb voltunk Észak-Koreától, mint a fidesz után?
Tendenciákat kell nézni, nem random hasonlíthatni, mint valami hülyegyerek.
Nem igaz hogy nem veszitek észre a szarkazmust...
Akkor leírom: A kérdező sem gondolja ezt így. Pusztán görbe tükröt próbál tartani megannyi fideszes agyhalottnak.
Soha többé fideszt.
Én azt mondom emberek hogy 2026-ban menjünk szavazni nagyszámban a Tiszapártra ás a területi képviselőire, és vigyünk magunkkal mindenkit aki leakarja váltani a pedofideszt, ne adjátok fel győzni fogunk! Hajrá Tisza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!