Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az ellenzékiek, akik...

Azok az ellenzékiek, akik szidják Orbán Viktort, tisztába vannak vele, hogy Nigériában vagy Észak-Koreában sokkal rosszabb a rendszer, mint itthon?

Figyelt kérdés
Itthon nagyobb a szólásszabadság mint Nigériában és kevésbé vagyunk korruptak.

okt. 28. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Pfff, ilyen egy kérdést😂😂

Minden faxa mert ha kétszer ennyire lennénk a kakikban akkor nagyobb lenne a baj😂

okt. 28. 15:23
 2/14 Molyember ***** válasza:
89%
Azok a fideszesek, akik szerint nálunk egész jó a helyzet, mert máshol rosszabb, azok tisztában vannak vele, hogy két-három órányi vonatútra sokkal jobb világ van?
okt. 28. 15:27
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Teljesen igazad van kérdező🙃

A mai ebédre odaégettem a húst. De jó ízűen ettem abban a tudatban hogy ha még fél órával többet odaégetem már csak hamu maradt volna belőle🙃

okt. 28. 15:32
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Ez lenne a mérce?

Nigéria és Észak-Korea?

okt. 28. 15:33
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

És te azzal tisztában vagy, hogy a fidesz előtt távolabb voltunk Észak-Koreától, mint a fidesz után?

Tendenciákat kell nézni, nem random hasonlíthatni, mint valami hülyegyerek.

okt. 28. 15:34
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem igaz hogy nem veszitek észre a szarkazmust...

Akkor leírom: A kérdező sem gondolja ezt így. Pusztán görbe tükröt próbál tartani megannyi fideszes agyhalottnak.

okt. 28. 15:51
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Bezzegészakkorea!!!
okt. 28. 15:52
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező te olyan vagy mint a rossztanuló amikor hazaviszi a sar bizonyítványt, ő is ezt mondja én nagyon sarul tanulok apukám de a kovács pisti még énnálam is rosszabbul tanul, Pfffff.
okt. 28. 16:36
 9/14 anonim ***** válasza:
96%

Soha többé fideszt.

Én azt mondom emberek hogy 2026-ban menjünk szavazni nagyszámban a Tiszapártra ás a területi képviselőire, és vigyünk magunkkal mindenkit aki leakarja váltani a pedofideszt, ne adjátok fel győzni fogunk! Hajrá Tisza!

okt. 28. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Észak Koreában legalább nincs fidesz.
okt. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!