Az Airbnb szigorítása miatt károgó ellenzékiek most árulták el magukról, hogy mennyire hazaárulók valójában?
Az Airbnb magyar diákoktól, egyetemistáktól vette el a lehetőséget, hogy a fővárosban tanulhassanak! Helyette átadták a lakó(!!!)ingatlanokat külföldi jött ment senkiknek csak mert egy kicsit többet fizettek, de cserébe szétverték, széthányték a lakást és a várost, a lakóközösséget és a kerületi lakosság életét pokollá tették a zajongással, az utcai vizelet és székletürítéssel, azzal hogy már magyar szót nem hallani egy eredetileg magyar polgárok lakta városban.
És most hogy megadóztatják végre az ebből nyerészkedőket az az ellenzéki szavazókból, főleg a balliberálisokból ellenérzést vált ki? Tényleg hazaárulóvá váltak?
Nem, azt árulták el szerintem, hogy a magyar emberek oldalán állnak - míg a pártállami rezsim a szállodatulajdonos multik és oligarchák oldalán áll.
A magyar államnak BENTLAKÁSOKAT kellene építenie és DIÁKNEGYEDET a magyar diákok számára, mint a normális országok teszik, akiknek fontosak a gyermekeik, az ifjúságuk!
A hazaáruló kormány nem a diákokon segít ezzel a döntéssel, hanem Mészáros Lőrincen és Tiborc Istvánon, meg a külföldi szállodaláncokon!
Egyszerűen kiveszik a kisemberek zsebéből azt a kis plusz pénzt és odaadják a multiknak és az oligarcháknak - csak ennyi történik.
Eddig az volt a mantra hogy csak a baloldal vezet be új adókat és emeli a már meglévőket.
Úgy látszik mára a fidesz a baloldalnál is rablóbb tolvajabb népnyúzóbb lett :)))
3-as, valójában mindig is az volt! A KATA ugyanerről szólt.
Az illibernyákok két dologban nagyon kreatívak: a nép nyúzásában és a gazdagok, multik, oligarchák kényeztetésében!
A bolsevik állampárt azt csinálja amiben a vezetői szocializálódtak.
Bűnbakokat keres és rájuk fogja hogy a rossz dolgok miattuk vannak.
De az adóemelés mitől teszi olcsóbbá a lakhatást?
Ha rám adót vetnek ki, akkor én pont annyival fogom drágábban kiadni a lakásomat. Amíg ezres nagyságrendben nem építenek bérlakásokat, kollégiumokat, addig nincs is konkurenciám.
>Az Airbnb magyar diákoktól, egyetemistáktól vette el a lehetőséget, hogy a fővárosban tanulhassanak!
-Mintha lett volna egy kollégiumépítési projekt, ami tényleg lehetőséget adott volna a magyar fiataloknak, csak éppen Fudan Egyetem lett volna belőle, most meg parkolópályán van az egész.
Ha az AIRBN-tiltás miatt lejjebb mennek az albérletárak mondjuk 10%-kal, az a potenciális egyetemistákon nem igazán segít. Én egy vidéki tanár vagyok, ha a gyerekemet nem veszik fel kollégiumba, akkor esélyem sincs kifizetni neki a budapesti albérletet.
"És most hogy megadóztatják végre"
Válaszolj hazaáruló:
A hazaáruló kormányodnak eddig miért nem volt fontos a magyar diákok, egyetemisták védelme? A hazaáruló kormányod miért hagyta, hogy idáig fajuljon a helyzet? A hazaáruló kormányod 14 év alatt miért nem lépett? A hazaáruló kormányod miért csak adóztat?
És a legfontosabb kérdés: miért vagy hazaáruló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!