Fideszesek! Erre is tapsoltok? Ennyi volt? Itt a vége a NATO tagságunknak?
Hazudtam?
Kérdést tettem fel! Hazudni ti szoktatok, mert ti jártok rendszeresen helyreigazító perekre.
1, nem lehetne, legalább egyszer, hogy ne sértegetéssel és személyeskedéssel reagálj valamire, amivel nem értesz egyet?
A kérdésre válaszolva, szerintem a tegnapi Pressman nyilatkozat, hát, hogy is mondjam, nem túl jó jövőt vetit elő számunkra. Ráadásul a nyomorult Szijjártó nyilatkozatai után, meg végképp van ok aggódni a tagsággal kapcsoltban.
“Hol írja a cikk, hogy vége a NATO tagságunknak?”
A cikk ilyet nem ír, de ti Oroszországba már szinte hazajártok. Mikor voltatok utoljára USA-ban tárgyalni a SZÖVETSÉGESÜNKNÉL, ami nem ENSZ alkalom, hanem egy Biden/Harris vagy Antony Blinken alkalom?
Nektek Georgia választása után már oda kellett menetek…
“ Kikérem magamnak a cikket, nem Magyarország flörtöl Putyinnal!!!”
Fidesz = Magyarország
Putin = Oroszország
A hibrid rendszerekben ez van, ahol már generáció nő fel, PÁRT hívei is ezt vallják.
1. Nem akar Magyarország kilépni.
2. Nincs olyan mechanizmus, amely Magyarországot kiszorítaná a NATO-ból, a világ legnagyobb védelmi szövetségéből, amely a Nyugat legérzékenyebb katonai titkait állítja elő és terjeszti. - Ez van benne az általad linkelt cikkből.
Én nem értem, hogy miért kérdezed, hogy "itt a vége a NATO tagságunknak?"
Mert a fenti állítások szerint, nincs ilyenről szó.
Amúgy meg David Pressmant hagyjuk is...
Ezek csak politikai támadások, valójában csak propaganda terjesztése és erősítése a célja.
Kár is erről beszélni...
"Fidesz = Magyarország"
Ezt csak a fidesz állítja magáról! Semmi közöm hozzá hogy milyen hülyeségeket beszélnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!