Fideszesek! Erre is tapsoltok? Ennyi volt? Itt a vége a NATO tagságunknak?
8. viszont az már nincs benne a cikkben, hogy megtámadás esetén kérni kell a védelmet. Nem automatikus, kérni kell!
Én el tudom képzelni, hogy innentől csak úgy, mint az EU tagság, a NATO is arról fog szólni, hogy kvázi tagok vagyunk, valójában, már inkább karanténban, tagságon kivül vagyunk.
A hábi előtt is arról beszéltek, hogy már nem osztanak meg velünk minden információt, szerintem a háború óta, meg bőven, túlteljesitette a magyar kormány azt, hogy bizalomvesztési faktorrá, belső ellenséggé váljunk a NATO-n belül.
“ "A cikk ilyet nem ír" - tehát vissza is kanyarodhatunk az első válaszolóhoz.”
Ti a pártközpontból véditek itt be egymást?
Csak kérdezem?
Amúgy én pont nem néztem az első választ :D
Csak elolvastam a cikket, mert a kérdés eléggé furán lett feltéve.
Aztán reagáltam.
De itt kissebbségben vannak a jobboldaliak, jóval több az ellenzéki, elég megnézni a pontozásokat a politika témába.
Ennek okán inkább én kérdezek vissza, hogy nektek van valami bázisotok, ahol egész nap ez a munkátok, hogy ilyen propaganda kérdéseket tesztek fel, és pontozzátok az ide tévedt jobboldali embereket?
Csak kérdezem...
“ Ennek okán inkább én kérdezek vissza, hogy nektek van valami bázisotok, ahol egész nap ez a munkátok, hogy ilyen propaganda kérdéseket tesztek fel, és pontozzátok az ide tévedt jobboldali embereket?”
Nem tudom ilyenről, mert nem vagyok egyik párt tagja sem, viszont az látom, hogy a komcsi Fideszesek elég aktívak.
2. Ti meg a jobboldal? 🤣🥴
Bencsik-Orbán-Pintér-Gajdics-Deutch rájuk gondolsz?
2026 után lesz ez egy komolyabb kérdés. Ha marad a fidesz, akkor nagy baj lesz. Ha jönnek MP-ék, akkor egy kitartó diplomáciai kármentéssel menthető lesz a helyzet. Egyébként a helyzet eléggé bonyolult, ugyanis szavakban eléggé kifelé beszélünk, de viszont az összes fegyverbeszerzésünk, hadiipari fejlesztésünk a nyugati elköteleződést mutatja. Ha valóban centiken múlna a NATO-tagságunk akkor aligha jönnének ide német fegyvergyárak.
Ez a duma inkább a fideszes tardoknak szól, ez a szellemi táplálék, mert már mást nem tudnak megszólítani. Ha megfeszül a húr, akkor majd újra eljön a NATO-főtitkár, és megmogyorózza Viktort, ahogy Stoltenberg is tette az EU választás után. Mondjuk nagyobbat szólt volna, ha a választás előtt jött volna, de volt olyan gáláns, hogy ezzel nem avatkozott közbe a választási hajrában. Pressman mostani akciója egy kicsit izmozásnak tűnik nekem, így az amcsi választás előtt, ez kvázi egy demokrata válasz arra, hogy a fidesz meg beállt Trámpli mögé. Ha már Trump, ha ő jön, valszeg nem engedné ki egyik főcsicskását a NATO-ból.
Amin azonban el kell mindenkinek gondolkodni, hogy a hintapolitika előbb-utóbb pofán csapja az embert.
Plusz még ott az a lehetőség, hogy a nyugatiak megveszik kilóra a NER azon felét, amely már kitenné az Orbán-Rogán tengelyt, aztán belső puccsal megbukik a NER. Azért ha eljön a NER belháború, amelynek már vannak látható jelei, én előveszem a popcornt.😁
a kérdezőnek értelmezési problémái vannak.
polgárpukkasztó kérdés, törölni kellene.
"Putyinbérenc Trump" 🤣🤣
Hűha, na itt nagy baj van a toronyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!