Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Erre is tapsoltok?...

Fideszesek! Erre is tapsoltok? Ennyi volt? Itt a vége a NATO tagságunknak?

Figyelt kérdés
[link]

#komcsifidesz #fideszeskomcsi #keletsimogató #2026 rendszerváltás
tegnapelőtt 12:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

8. viszont az már nincs benne a cikkben, hogy megtámadás esetén kérni kell a védelmet. Nem automatikus, kérni kell!

Én el tudom képzelni, hogy innentől csak úgy, mint az EU tagság, a NATO is arról fog szólni, hogy kvázi tagok vagyunk, valójában, már inkább karanténban, tagságon kivül vagyunk.

A hábi előtt is arról beszéltek, hogy már nem osztanak meg velünk minden információt, szerintem a háború óta, meg bőven, túlteljesitette a magyar kormány azt, hogy bizalomvesztési faktorrá, belső ellenséggé váljunk a NATO-n belül.

tegnapelőtt 12:28
 12/27 A kérdező kommentje:

“ "A cikk ilyet nem ír" - tehát vissza is kanyarodhatunk az első válaszolóhoz.”

Ti a pártközpontból véditek itt be egymást?

Csak kérdezem?

tegnapelőtt 12:28
 13/27 anonim ***** válasza:

Amúgy én pont nem néztem az első választ :D

Csak elolvastam a cikket, mert a kérdés eléggé furán lett feltéve.

Aztán reagáltam.

De itt kissebbségben vannak a jobboldaliak, jóval több az ellenzéki, elég megnézni a pontozásokat a politika témába.

Ennek okán inkább én kérdezek vissza, hogy nektek van valami bázisotok, ahol egész nap ez a munkátok, hogy ilyen propaganda kérdéseket tesztek fel, és pontozzátok az ide tévedt jobboldali embereket?

Csak kérdezem...

tegnapelőtt 12:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
12, Inkább ne kérdezz többet, látszik, hogy nem megy valami jól. 😎
tegnapelőtt 12:46
 15/27 A kérdező kommentje:

“ Ennek okán inkább én kérdezek vissza, hogy nektek van valami bázisotok, ahol egész nap ez a munkátok, hogy ilyen propaganda kérdéseket tesztek fel, és pontozzátok az ide tévedt jobboldali embereket?”

Nem tudom ilyenről, mert nem vagyok egyik párt tagja sem, viszont az látom, hogy a komcsi Fideszesek elég aktívak.

2. Ti meg a jobboldal? 🤣🥴

Bencsik-Orbán-Pintér-Gajdics-Deutch rájuk gondolsz?

tegnapelőtt 12:52
 16/27 anonim ***** válasza:
64%

2026 után lesz ez egy komolyabb kérdés. Ha marad a fidesz, akkor nagy baj lesz. Ha jönnek MP-ék, akkor egy kitartó diplomáciai kármentéssel menthető lesz a helyzet. Egyébként a helyzet eléggé bonyolult, ugyanis szavakban eléggé kifelé beszélünk, de viszont az összes fegyverbeszerzésünk, hadiipari fejlesztésünk a nyugati elköteleződést mutatja. Ha valóban centiken múlna a NATO-tagságunk akkor aligha jönnének ide német fegyvergyárak.

Ez a duma inkább a fideszes tardoknak szól, ez a szellemi táplálék, mert már mást nem tudnak megszólítani. Ha megfeszül a húr, akkor majd újra eljön a NATO-főtitkár, és megmogyorózza Viktort, ahogy Stoltenberg is tette az EU választás után. Mondjuk nagyobbat szólt volna, ha a választás előtt jött volna, de volt olyan gáláns, hogy ezzel nem avatkozott közbe a választási hajrában. Pressman mostani akciója egy kicsit izmozásnak tűnik nekem, így az amcsi választás előtt, ez kvázi egy demokrata válasz arra, hogy a fidesz meg beállt Trámpli mögé. Ha már Trump, ha ő jön, valszeg nem engedné ki egyik főcsicskását a NATO-ból.

Amin azonban el kell mindenkinek gondolkodni, hogy a hintapolitika előbb-utóbb pofán csapja az embert.

Plusz még ott az a lehetőség, hogy a nyugatiak megveszik kilóra a NER azon felét, amely már kitenné az Orbán-Rogán tengelyt, aztán belső puccsal megbukik a NER. Azért ha eljön a NER belháború, amelynek már vannak látható jelei, én előveszem a popcornt.😁

tegnapelőtt 12:58
 17/27 anonim ***** válasza:
A törököket sem mernék kitenni. (Mondjuk a nátó 2. legnagyobb haderejét adják, az még érdekesebb lenne.)
tegnapelőtt 13:26
 18/27 anonim ***** válasza:
36%

a kérdezőnek értelmezési problémái vannak.

polgárpukkasztó kérdés, törölni kellene.

tegnapelőtt 19:07
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Lényegtelen a 26-os választás, az ország sorsát nem Magyarországon fogják eldönteni. Szerintem az amerikai választás lesz a vízválasztó. Ha Harris nyer megmarad a nato jelenlegi formájában. Hogy Orbánnal mi lesz azt nem tudom, de Magyarország marad a nyugati érdekszférában és a natoban. Földrajzilag, stratégiailag túl fontos helyen van az ország, nem fognak átengedni minket az oroszoknak. Ha Trump nyer (és nem hal meg "véletlenül"), akkor visszasodródunk orosz érdekszférába. Ezt sajnos elég biztosra veszem. Orbán meg vígan élhet Putyin helytartójaként. Én még azt is el tudom képzelni, ha Trump nyer akkor éri majd egy váratlan baleset, esetleg egy profi "magányos ámokfutó" lövi le. Kennedyt is eltették láb alól annó, nem lenne példa nélküli az amerikai történelemben, hogy kiiktatják a saját elnöküket, ha közvetlen veszélyt jelent Amerikára. Egy Putyinbérenc Trump miatt nem fog Amerika lemondani fél Európáról, amiért évtizedekig dolgozott. Tehát nem babra megy a játék. Már megpróbálták kiiktatni (ahogy Ficót is), csak nem jött össze. Biztos vagyok benne, hogy Orbánnál is próbálkoztak, de a zsírmalac nagyon vigyáz magára. Emlékeztek amikor EP kampány idején csak néhány ember előtt jelent meg valami erdőben és hasonlók..Igen forró lehetett akkoriban a talaj. Meg évek óta csak regisztrációval lehet bejutni Orbán beszédre. A lényeg, hogy Amerikában fog eldőlni mi lesz Magyarországgal, nem itthon. Nekem már most gyomorgörcsöm van az usa választástól..
tegnapelőtt 19:13
 20/27 anonim ***** válasza:
43%

"Putyinbérenc Trump" 🤣🤣

Hűha, na itt nagy baj van a toronyban.

tegnapelőtt 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!