Mikor lett annyira elegetek Magyarországból, hogy végleg itt hagytátok ezt az országot?
2014-ben, holnap lesz, pont 10 éve, hogy kijöttem, és mivel, 10 év alatt, egy még sokkalta rosszabb ország lett abból, amint ott hagytam, hát, nem tudom, hogy mi kellene.
Nem úgy jöttem el, hogy soha többé, csak ki akartam magam próbálni és nem voltak hosszútávú terveim, de azt gondolom, hogy nagyon nagy fokú honnvágy, vagy kalandvágy kell ma ahhoz, hogy valaki a a mai Magyarországra tervezzen bármit is.
10 év alatt én azt látom, hogy az az ország lettünk, ami a 90-es években Románia volt.
Nekem akkor mikor Gyurcsány tönkretette az Országot.
De azóta már visszajöttem, és igénybe vettem a babavárót meg a CSOK-ot is.
Van egy gyönyörű családi házat, és jól élünk a családommal.
Nem bántam meg :)
nekem is ott vannak a szüleim, akkor én áldozzam magam fel?
ők végiglopták a rendszerváltást én meg most fizessem ki?
ez nem egy jó logika sztem
En 2012-ben mentem el a magannyugdijas rablas utan. Az volt az utolso csepp a poharban. Eltem Hollandiaban, most kanadai allampolgar vagyok mar. Nem fogok visszamenni kormanyvaltas eseteben sem. Azert van ez a kormany, mert a sok propaganda hivo megszavazza oket. En szeretek ertelmes emberek kozott elni, es abbol nincs eleg Magyarorszagon. Az arak plane mar kb ugyanazok, mint itt, de a fizetes meg a kozeleben sem.
#8-nak uzenem, hogy en pl azert nezek fel ide neha, hogy lassam, mi folyik az orszagban, mert az emberek mentalitasa az, ami nekem fontos. Miert ne lehetne kulfoldrol ide irogatni, foleg, ha relevans a kerdes? Ekezetem mar nincs is, azokat nem hasznalok 12 eve :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!