Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lett annyira elegetek...

Mikor lett annyira elegetek Magyarországból, hogy végleg itt hagytátok ezt az országot?

Figyelt kérdés
Ha kormányváltás lenne, visszajönnétek?

okt. 31. 14:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
nem vagy szerencsésebb, én ezt az 1300 fontnyi eurót simán félreteszem Írországban havonta.
nov. 7. 12:39
 32/37 anonim ***** válasza:
68%
Én majdnem ugyanennyit MO-n!
nov. 7. 12:39
 33/37 anonim ***** válasza:

ha valaki gondolkodik a kiköltözésen, azért ez hozzátartozik még a képhez

Üdv Dublinból

[link]

nov. 7. 12:45
 34/37 anonim ***** válasza:
88%
Ez átlag. Sajnos ez olyan mint a magyar KSH átlaga a fizetésekre vonatkozóan. Nem mérvadó! Ha egyik keres 2 000,- eurót a másik meg 20 000,- eurót, akkor fejenként keresnek 11 000,- eurót!
nov. 7. 14:24
 35/37 anonim ***** válasza:
#34 ugye nem magyarból vagy? mert ez a thread arról szól hogy miért laksz külföldön....
nov. 7. 14:38
 36/37 anonim ***** válasza:

Gondoltam, ha egyszer olyan adatokat linkelsz be, ami nem fedi a valóságot ( fentebb leirtam, hogy miért) talán valakinek el kell magyarázni, hogy, hogy a jönnek ki ezek az átlag fizetések....

Sokak talán elgondokoznak ezen. Isten ments, hogy a kiköltöz ellen vagy a maradás ellen legyek!

nov. 7. 15:15
 37/37 gago77 ***** válasza:
75%
#24 Hát volna, a Mihazánk, de arra gondosan vigyáznak, hogy az nehogy hatalomra kerüljön. Nem kap médiát, feketítik ahol tudják. A magyar átlagember kb annyit tud róluk mint mondjuk a Bitcoin-ról (értsd: "juujj az valami átverés!"). Az a helyzet hogy a politikai hatalom egy húsos fazék és annyi hiéna van körülötte, hogy másokat akik tényleg változtatnának, nem engednek közel hozzá. Ez van a rendszerváltás óta. És most is azoknak az utódai vannak ott, akik tönkretették az országot, ők ugyanis ebből élnek... De ahogy látjuk, mostanra ez egész EU kb ez a felállás. Semmi jóra nem számíthatunk. Még mindig az USA, Kanada, Ausztrália a legjobb hely, bár az USA-t már kivenném ezek közül, mert egyre jobban csúsznak lefelé. Kíváncsian várom Trump mit tud intézni, de nem lesz könnyű dolga...
nov. 8. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!