Mikor lett annyira elegetek Magyarországból, hogy végleg itt hagytátok ezt az országot?
Figyelt kérdés
Ha kormányváltás lenne, visszajönnétek?okt. 31. 14:12
11/37 anonim válasza:
8-as, akarsz egy videohívást, ahol megmutatom, hogy melyik utcában, városban vagyok?
12/37 anonim válasza:
8, 1-es vagyok, nem hazudok!
Azért irogatok ide, mert rohadtul elegem van abból, hogy a kormány a vétóival, meg az alaptalan kritikáival az én életembe is beleszól, ugyanúgy, mint az egész kontinensébe.
Nem élek Magyarországon 10 éve, de attól, még járok haza és tudom, mi történik otthon.
13/37 anonim válasza:
Kint sem jobb. Ott is rossz a fizetés. Ha jó szakmád van akkor nyert ügyed van. De az atlagkereset 1700-1900 €
14/37 anonim válasza:
Nem mentem ki. Mindig boldogultam itthon is. Most is. Szeretek itt élni. A minden napomat nem a politika tölti ki hanem a szeretteimmel való kapcsolatok ápolása.
15/37 anonim válasza:
#14 xd
jövőre jó lesz a Roller Coaster :D lehet majd kapaszkodni
16/37 anonim válasza:
Én is jövök vissza. Semmi értelme ennek a vándorcigány életnek.
18/37 anonim válasza:
Majd boldogulok valahogy a saját hazámban. Tök mindegy ki lesz kormányon, már nem érdekel.
19/37 A kérdező kommentje:
Engem az tart felig meddig itt h bar kulfoldon dolgozom, de a parom magyar s o nem nagyon akar koltozni. A munkahelyen eleg lazan kezelik, hogy honnan dolgozom igy legtobbszor Pesten vagyok. De nagyon nem szeretem az itthoni mentalitast akar hova megyek. Mindenhol szemvedo arcokat, megsavanyodott embereket latok. Elet ez egyaltalan, ami itthon van?
nov. 4. 11:04
20/37 anonim válasza:
Nem véletlenül keseregnek az emberek. Mikor egy pilóta kekszet sem tudsz megvenni ami szinte 1000 forint.
De külföldön kínlódni sem egy álom. Ott meg megalázzák az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!