Ha az Ügyfélkapu megszűnik, Te is disszidálsz innét?
Technikailag megszűnik, gyakorlatilag meg az 1.0-s verzió helyett egy szarabb 2.0-s lesz.
Miért is kéne emiatt disszidálni?
2025 Jan 15-től ügyfélkapu+ lesz; de csak december 31.-ig (ezt több könyvelő mondta). 2026-tól csak a DÁP.
“ Ha az Ügyfélkapu megszűnik, Te is disszidálsz innét?”
Mondjuk én nem fogom letölteni, az oltásból is kimaradtam, egyetem után ami kb 1,5-2.5 év után lehet igen.
2-es válasz írója! Eszerint több könyvelő a jogszabály helyett, egymástól téves információkat átvevő médiákból tájékozódik.
2025. január 15. után csak két belépési lehetőség marad: a D.Á.P. és az Ügyfélkapu+.
2025. december 31-én csak azok számára szűnik meg az Ügyfélkapu+ belépési lehetőség, akiknek lesz D.Á.P. regisztrációjuk.
Lásd: 2023. évi CIII. törvény a digitális államról és a digitális szolgáltatások nyújtásának egyes szabályairól 119. § (6).
13:05
Na, akkor rosszul tudják. Viszont, aki áttér, annak megszűnik, mi van, ha több millióan áttérnek, és nem lesz értelme fenntartani majd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!