Mindenki számára egy reményt ad Magyar Péter az Orbán rendszer leváltására?
Árad a Tisza!
Feltámadott a tenger, a népek tengere!
Semmi reményt nem ad, mert Magyarországon mélyonton van, hogy csak közülük lehet választani.
Ha Orbánt leváltja Magyar, az csak annyit jelent, hogy az ország egy nárcisztikus kezébe kerül. Ha meg Orbán marad, folytatódik a leépülés.
Nekem az ad reményt, hogy hamarosan elköltözök ebből az országból.
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy nemcsak a saját blokkunk, hanem a kormányzat álltal vágyott blokk legrosszabbul teljesitő országa vagyunk.
A balkáni országok is jobb gazdasági fejlődést mutatnak lassan, mint mi.
A gazdasági adatok, a különböző életminőségi adatok, a népességszámok, az elvándorlás, egy már ma is jelentős jövőképnélküli ország sziruettjét mutatja. Folyamatosan rombol a kormány, és dől össze az ország.
És, akkor az emberek egy jelentős része, ezt teljesen figyelmen kivül hagyva, várja azt, hogy majd, kitudja, mikor összeáll végre a párt, ami ma nem is létezik, mert 1 ember van a felszinen.
Közben meg az ország ma esik szét és ezzel az égvilágon, senki sem foglalkozik.
Szerintem ebben az országban nem remény van, hanem valamilyen fura elmebaj.
8, mivel, a gondolataimmal, egyedül vagyok, mint a templom egere, ha többen lennék és többesszám lennék, akkor az emberek többsége, nem egy nemlétező párttól várná a jövőbeli megváltást, hanem ma állna fel, hogy ebből elég, igy javitani szeretném a kommented az alábbi módositásoknak megfelelően:
#7 Nem. Jelen pillanatban az van, hogy TE pont úgy hazudsz reggel, éjjel meg este, mint az elmúlt 14 évben és azt hitted, hogy mindenki be is veszi a hazugságaidat - mint hittétek az elmúlt 14 évben
bár, én nem hazudok, mivel nem vagyok sem politikus, sem közszereplő, ÉN EGYSZEMÉLYBEN, egyedül a saját véleményem mondtam el az ország állapotáról és a politika reménytelenségéről.
Szép napot nektek 8as kommentelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!