A MOHU hallgatólagosan elismerte, hogy meghackelték a vérpistikék a rendszerét és ezért van szigorúbb limit?
Már a kezdetekben sokat agyaltam rajta, hogy miért van az a bizonyos 9000-es limit, mikor nincs igazán létjogosultsága, bizonyos esetekben (pl. Szigetfesztivál) váltott vissza a rejtett erőforrás is 2x-3x ekkora értékben EGYSZERRE, illetve jellemzően éttermesek visznek vissza még sokat, meg akik hónapokig gyűjtik és kocsival eldobják.
Viszont hallottam arról, hogy az automatákat lehet úgy kalibrálni, hogy minden flakont vegyen be, meg hozzá is lehet adni flakonokat.
Szóval akkor valószínűleg az alulfizetett dolgozók között is akadhattak, akik így ügyeskedtek maguknak pár óra alatt extra havi fizetést?
Aztán jó képességű állami "nemzethy" módon ha lenyesik 4000-rel a limitet, akkor azzal megoldják a problémát? Vagy mégis mi indokolja az egészet?
Nem tudom hogy akartok ti nem visszaváltos flakonokat bedobálgatni de mindegy. Mondjátok már meg nekem is ezt a megheckelést mert érdekelne hogyan kell. Ha érzékeli a gép hogy nem visszaváltható akkor nem váltja vissza. Volt hogy a normálisan visszaváltható űveget is 3-4 alkalommal vette csak be.
Milyen hacker modszerről beszéltek ti itt?????
Nyomtatni kell visszaváltós vonalkódot (interneten van pár minta) és rá kell ragasztani a flakonra.
#4: Van egy olyan szerviz opció a gépeken (ehhez kulccsal ki kell nyitni meg belépni az adminfelületre), hogy minden bedobott flakont fogadjon el, aminek elméletileg tesztelési célja van.
Lehet, hogy városi legenda, de végül is logikusnak tűnik, meg ha dolgozó csinálná, hamar lebukna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!