Igen.
Nálunk napelemes a ház.
A bojler villanyos, a tűzhely is a legutóbbi felújítás óta.
Minden szobában+ nappali-konyhában van klíma, ami tud fűteni.Főleg azzal lesz majd a fűtés, mert kvázi ingyen van.
A gázfűtés be lett lőve,hogy a meghatározott átlagba mindenképpen beleférjen.
Már rég megvan a kiskapum - 8 kW-s sziget üzemű napelem rendszer, 40 kW-nyi akku kapacitással, meg van egy ipari dízelgenerátorom, de a 4 év alatt, mióta kiépítettem a rendszert, csak egyszer kellett használnom.
~3 éve már a a vezetékes áramot is kiköttettem a picsába, úgyhogy mehet a qva anyjába állambácsi, velem már nem tudnak kib-szni sehogy.
Nehezedre esik érteni, amit olvasol?
4!! év alatt egyszer!! kellett használnom.
És csak néhány órát ment, amíg feltöltöttem az akkukat.
Szóval pont lesz-rós, hogy olcsóbb-e, ha mellette meg egyébként 4 évig egy forint villanyszámlát nem fizettem.
"Ezt mondta a baloldal is éveken át, akkor ez mág kommunizmus volt, most már hirtelen nemzeti politika lett, mi? :D"
csak tudod koldusbaloldalikám az a helyzet, hogy 2009ben is annyi volt a gáz ára, mint most
csak a fizetés volt harmadakkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!