jaja, a berlini lakásárak is a csok miatt magasak, hát hogyne
de ha még igaz is lenne, a fogyasztás adóztatása sokkal jobb, mint a jövedelemé
"Mennyibe került a kiépítése? Megtérült már ahhoz képest, mint ha rezsicsökkentett áramot használtál volna 4 évig?"
Sose számoltam ki, mert nem ez volt a célom, hogy 4 alatt megtérüljön, de szinte biztos, hogy nem - eddig MÉG nem.
Viszont nagyon hülyének kellett lenni ahhoz, hogy valaki azt higyje, hogy örökké fog tartani a jó világ meg kádárjá.. izé, orbánviktor bácsi ócsó rezsije.
Pontosan tudtam, hogy ennek vége szakad egyszer - a bolygó erőforrásai kimerülőben vannak, az emberiség igénye meg egyre csak nő, a gazdasági, politikai helyzet ezért folyamatosan romlik.
Majd csak pislogjál kifelé bután a fejedből, hogy mekkora rezsiszámlákat fizetsz mondjuk 5-10 év múlva, ha egyáltalán lesz rendszeres szolgáltatás, és gondolj vissza erre a fölényeskedő arcoskodásodra, meg arra, hogy én közben élvezem az ingyenáramot, míg te a fél fizetésedet a sz-ros rezsidre költöd ;)
12: az áram csak egy dolog, van még sok más, amire szükség van
Ha pedig nem lesz rendszeres szolgáltatás, akkor az egész civilizáció össze fog omlani körülötted is, szóval akkor te is megérzed majd azt.
És miből gondolod, hogy sok másból nem raktároztam be évekre elég készletet?
Mert amúgy de.
"Ha pedig nem lesz rendszeres szolgáltatás, akkor az egész civilizáció össze fog omlani körülötted is, szóval akkor te is megérzed majd azt."
Attól még nem omlik össze a civilizáció, hogy esetleg naponta kétszer három órára nincs áramszolgáltatás.
Afrikai országokban elég nagy területek vannak, ahol semmiféle áram sincs,
Észak-koreában is rendszeresek az áramszünetek, mégse omlott össze a civilizáció.
Ezekben az országokban igen nagy a szegénység is.
Azt pedig gondolom, nem hiszed, hogy ha neked nagy tartalékaid lesznek, mások meg nyomorognak, akkor senki nem akarja elvenni majd tőled. Mondjuk jön 30 ember, akinek nincs vesztenivalója.
Szóval inkább ne akard, hogy ez legyen.
Nem, meg fogok fagyni.
Szigeteletlen társasházi lakásban élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!