Magyar Péter úgy keresett 8 millió forintot, hogy 32 napon át egyetlen alkalommal sem látták a munkahelyén. A baloldali szavazóknak ezen sincs semmi kivetnivalójuk?
Figyelt kérdés
Holnap utazik a telefontolvaj Brüsszelbe. Pedig már egy hónapja ott kellene hogy legyen a munkahelyén.
https://www.youtube.com/watch?v=l42KGFo75WQ
okt. 3. 13:59
31/31 anonim válasza:
A NER-t, nem lehet 2/3-al leváltani. A parlament, csak a jogi rendszer kiépitése, a NER, mélyebb ennél, és, aki ezt nem érti, megint csalódni fog 26-ban.
Annyit, segitek, hogy azok a gazdák, akiknek most Magyar Péter pénzt akar hozni haza Brüsszelből, na ők a NER, alapköve. Tessék, csak megnézni a legnagyobb magyar földbirtokosok listáját.
Nem a Tisza párt ellen vagyok, én azellen vagyok, hogy ezt a rendszer nem lehet leváltani. Hány választás kell még ennek az országnak, hogy felfogják az emberek ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!