Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Orbán Balázs egy bitang...

Ha Orbán Balázs egy bitang rongy ember akkor a +10 millio ukrán akik elhagyták Ukrajnát kicsodák?

Figyelt kérdés

Mert ahogy láttom most hirtelen mindenki nagy hazafi lett Orbán Balázs kijelentése után. De vajon ha tényleg lenne egy Magyar-Orosz háború akkor hány rongy ember lenne ebben az országban vajon akik elmenekülnének inkább?

Mellesleg utálom a Fideszt.

szept. 28. 17:38
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
75%

Azok a javarészt nők és gyerekek?

Akik nem mellesleg kb 4 millióan vannak...és nem 10+

szept. 28. 17:56
 2/50 anonim ***** válasza:
97%

A különbség csak annyi, hogy az a hazaáruló történetesen magát nagy hazafhynak kiadó maffiakormány tagja, vagyis önvédelemben döntésszerepe van.

Ha egy sima társasházi takarító lenne, pont leszarnám, hogy mi az álláspontja, és ha háborúban elmenne, akkor pont annyi lenne, mint sok más ember, aki szintén elmenne politikai meggyőződésétől függetlenül.

De ő felesküdött (Isten őt úgy segélje) a saját maguk által írt alaptörvényre, és ezzel a kijelentéssel kvázi bátorítja az ország megtámadására az oroszokat, mert hiába vagyunk NATO tagok (ameddig ki nem lépnek, mert ezek a férgek mindenre képesek), ha nem kérünk a segítségükből, akkor nem kapunk a segítségükből.

Amúgy meg itt is leírom, hogy Orbán Balázs ezzel a húzással csak parancsra feláldozta magát, mert el kellett a nép és az újságírók figyelmét terelni a megszorításokról, és ugye, Orbán nem akarja, hogy azt kivesézzék, ill. azt, hogy miért is áll. ilyen szarul a gazdaság, kiknek is köszönhetjük mindezt, mert akkor nem balázsnak, hanem viktornak és jó pár más csatlósnak kéne távoznia a közéletből, szóval király helyett inkább egy paraszt vesszen - erről szól az egész.

Egyedül az szokatlan, hogy most egy férfit áldoztak be, nem egy nőt, ahogy eddig megszokhattuk. Szandika most ezt a kanyart megúszta, majd a következőben esik ki.

szept. 28. 17:58
 3/50 szp72 ***** válasza:
22%

Eleve kilátástalan háborút elkezdeni vagy pláne végsőkig folytatni teljesen értelmetlen vérontás, ami semmiképpen sem szolgálhatja a nemzet érdekeit. Ezt minden értelmes ember tudja, amihez úgy tűnik az ellenzékiek nem tartoznak.

1849-ben okkal tettük le a fegyvert az oroszok előtt, ahogy az 1945-ös harcoknak sem volt az égvilágon semmi haszna a németek oldalán. Mivel az 1956-os forradalom is elbukott, ezért így utólag kijelenthető, hogy sok értelme annak sem volt.

Az elbukott szabadságharcok hősei annyiban nem ontották feleslegesen a vérüket, amennyiben példájuk és bátorságuk az élőket ez nagyobb egységbe kovácsolja. A nemzeti egység és összefogás növeléséhez azonban nem kell feltétlenül háború.

Szerintem Ukrajna jól tette, hogy nem feltartott kezekkel adta meg magát, de egy ponton túl már teljesen felesleges vágóhídra küldeni a polgárait. Jobban jár ha megegyezik az oroszokkal, de még jobban járt volna ha eleve nem szórakozik velük.

Ha most egy valóságtól elrugaszkodott idióta meghirdetné, hogy foglaljuk vissza a történelmi Magyarországot, mert hát valójában az a mi hazánk, akkor szerintetek hány önkéntes jelentkezne? Persze én sem.

Orbán Balázs nem hiszem, hogy azt akarta mondani, hogy vonuljanak csak be az oroszok, Magyarország nem fog ellenállni. Amit mondani akart, hogy adott esetben le kell tenni a fegyvert, vagy le kell mondani területekről, mert túl nagy véráldozatba kerül.

szept. 28. 18:41
 4/50 anonim ***** válasza:
83%

Nem az a lényeg mit akart mondani - egy politikai igazgató mondja már azt amit akar - hanem hogy valójában mit mondott. Jól megfizetik, hogy tudja mit beszél.

És tökmindegy mivel próbálják mosdatni, hogy ezt nem akarta, vagy úgy gondolta... Nem kell találgatni, mert még csak félreérthető sem volt.

De ez a csürhe már csak ilyen

szept. 28. 18:49
 5/50 anonim ***** válasza:
88%
Menekültek.
szept. 28. 18:56
 6/50 anonim ***** válasza:
64%

3 - Általában az ember azt hiszi, hogy utólag könnyű okosnak lenni, de te utólag is ostobább vagy még orbán balázsnál is, ne is haragudj!

Egy miniszterelnöki fő-trutymó nem hordhat össze (büntetlenül) annyi baromságot, mint amennyi orbán száját elhagyta!

szept. 28. 19:06
 7/50 szp72 ***** válasza:
0%

@ "hanem hogy valójában mit mondott."

Nem mondott olyat, hogy nyugodtan bejöhetnek az oroszok, mert Magyarország nem fog ellenállni. Ez pusztán egy félreérthető mondat direkt félreértése.

szept. 28. 19:06
 8/50 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezen gondolkodtam, pedig szintén utálom a fideszt, de ha háborúba keverednénk, biztos inkább azt választanám, hogy elmeneküljünk az országból családostul mindenestül, minthogy háborúba küldjem/engedjem akármelyik szerettemet. Nem szívesen hagynám itt az otthonom, de ha nem lenne csak ez a két választás... Újdonsült anyuka vagyok, nekem a családom előbbre való, mint az ország, ha ettől rossz ember vagyok, ez van...

Ettől függetlenül nagyon undorítónak tartom a fidesz orosz seggnyalását. De amúgy nekem is megfordult a fejemben, hogy ez egy megtervezett dolog volt a fidesz részéről, hogy elterelje a média figyelmét. Dehát kitudja...

szept. 28. 21:56
 9/50 anonim ***** válasza:
#3 és akkor most a következő kérdésed egy trianonos kesergés lesz, ugye? Csak hogy a következetes legyen az önellentmondás.
szept. 28. 23:10
 10/50 szp72 ***** válasza:
52%
Nem értem mit akarsz, kis pajtás, de valószínűleg te sem, amit én írok.
szept. 28. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!