A magyar kormány óvodás kivagyi viselkedése miatt 200 millió euró büntetést kell fizessünk, ami 80 milliárd forint, vagyis minden magyar ember zsebéből kivettek 10000 forintot ebben a pillanatban. Miért nem váltjuk le ezeket?
Kérdező. Bár értem mit mondasz, szerintem nem veszed figyelembe a számokat.
A júniusi EP választáson 5.282.194 ember bár tehette volna, de nem szavazott a fidesz ellen.
(ebből 2M konkrétan a fideszre szavazott és 3,2M pedig baszott elmenni szavazni) Azaz a választásra jogosultak (össz: 7.8M) pontosan kétharmada szerint jó ez így ahogy van... legalábbis annyira jó, hogy őnagysága ne szájon rá fél órát, hogy tegyen ellene.
Amíg ebből az 5,2M-ből legalább 1M-t nem tudsz megmozgatni, kb. minden teljesen felesleges :(
"Azért, mert az Eu-nak kéne inkább 200 milliárdot költeni az EU külső határaira. A Genfi egyezményt meg totál újra kéne ìrni, nem a mai viszonyokra lett kitaláova"
Te teljesen logikátlan vagy. Az egy másik ügy, amiről lehetne vitázni, de nincs jogalapja. Viszont ettől függetlenül a 10000-et kihúzták a zsebedből tök fölöslegesen, csak elemei jogi szabályokat kellett volna betartani. Ha költene, amit szeretnél (egyébként küldött volna segítséget, de nekünk nem kellett), attól még a szabályokat ugyanúgy be kellett volna tartani.
"Amíg ebből az 5,2M-ből legalább 1M-t nem tudsz megmozgatni, kb. minden teljesen felesleges"
Én értem a számokat, de a kérdésem az emberi viselkedésre vonatkozik, és szeretném megérteni ezt a tömeget. Miért van az, ha az utcán kivesz valaki a zsebedből egy 1000-est, akkor felrúgja, megveri, sőt még akkor is ha átszalad előtte a zebrán, vagy épp fordítva, ha ő a hibás, akkor is ordibál, de amikor 10ezreket szór el a kormány a semmire, akkor senki nem ordibál, mindenki kussol. Mert ha szektorokat ellopnak, még lehet mondani, hogy a magyar gazdaság fellendül, majd visszaosztja stb. De amikor tök értelmetlenül történik a pénzszórás, az mindenki fel kéne háborítson. Mégha az ember meg is bízik valakiben, ha a családban valaki mondjuk hatalmas költést csinál, rákérdez az élettárs, hogy miért legalább, nem?
Kérdező: igen, ez a kérdés.
Nem tudok jó választ... azon kívül, hogy buták, megvezetettek és megtévesztettek :(
A másik pedig, nem tudom ki vette még észre, hogy sok fidesz szavazó titkolja, hogy rájuk szavaz. Sunyi, alamuszi, mihaszna stílus mint a pedofil papok. Itt tartunk.
#9 Ha nekem nem jó valami és zavar akkor teszek ellene. A nemszavazók 90%-ának fél órájába telt volna, cseszett rá.
(nagy mázlijuk, hogy én nem vagyok/voltam/leszek hatalmon mert fossá bírságolnák mindenkit aki nem megy el szavazni orvosi igazolás nélkül:D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!