Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Engednéd a munkahelyeken...

Engednéd a munkahelyeken munkaidőben a telefonok használatát?

Figyelt kérdés

aug. 11. 16:10
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
25%

Itt a kulcsszó. Addig amíg el van végezve a munka...

Persze. Még jó hogy mindenki becsületesen végzi a munkáját.

aug. 11. 18:58
 12/42 DK-s ***** válasza:
14%

Ismét #9-nek:

Hogy jobban megértsd:

Ha órabéres munkahelyen dolgozol, és nekiállsz telefonozni, akkor én miért ne tehetném mint kollégád?

Miért ne tehetné BÁRMELYIK kollégád? Ki ne akarna telefont nyomkodni órabérben, mondjuk falazás vagy betonozás helyett?

aug. 11. 19:02
 13/42 anonim válasza:
100%

"Órabéres munkahelyen nincs olyan, hogy a "munka el van végezve"."

Dehogyisnem. A legtöbb munkahelyen nem tilos a telefont elővenni. Nálunk sem az. Azt meg szerencsére nem te mondod meg, hogy ki mikor húzzon haza a munkahelyéről.

"Ha órabéres munkahelyen dolgozol, és nekiállsz telefonozni, akkor én miért ne tehetném mint kollégád?"

Te is megteheted. Nem érdekel senkit.

aug. 11. 19:10
 14/42 anonim ***** válasza:
85%

#10-#12

"Órabéres munkahelyen nincs olyan, hogy a munka el van végezve."

Márpedig van. Gyárban dolgozom, a gépkezelők órabérben vannak. A normát (vagyis darabszámot) kell teljesíteniük 8 óra alatt.

"Jogosan lázadna be minden kolléga."

Nem. Akkor lázadna minden kolléga, ha az egyik dolgozó a normájának a teljesítése után nem a telefont nyomkodná, hanem helyette a normán felül dolgozna, és még több darabot lehozna a műszakjában. Ugyanis ekkor a vezetőség úgy döntene, hogy nyugodtan lehetne emelni a normát, hisz volt valaki, aki meg tudta csinálni, akkor nyilván mindenki más is meg tudja kellő szorgalommal.

"Az eszem megáll. Infantilisek gyülekezete."

A helyedben nem arcoskodnék, hisz nem értesz hozzá.

"Hogy jobban megértsd:

Ha órabéres munkahelyen dolgozol, és nekiállsz telefonozni, akkor én miért ne tehetném mint kollégád?"

Azért mert te még nem végeztél a normáddal.

"Miért ne tehetné BÁRMELYIK kollégád? Ki ne akarna telefont nyomkodni órabérben, mondjuk falazás vagy betonozás helyett?"

Azért mert én gyorsabb vagyok, és lefalaztam 30 métert, te még 20 méternél sem tartasz. Én nyomkodhatom a telómat, te meg csak dolgozz, és csinálj meg 30 métert, mint én. Hülye leszek majd tovább dolgozni, hogy aztán majd a nap végén én 40 métert csináljak meg, te meg 30-at.

aug. 11. 19:10
 15/42 anonim ***** válasza:
78%
Munkából ki tudnak rúgni ha nem hozod az elvárt teljesítményt. Az iskolákból meg nem tudnak sajnos.
aug. 11. 19:13
 16/42 Tekergő68 ***** válasza:
71%
A DK-s már megint hozza a formájat. 🤣
aug. 11. 19:24
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ahol dolgoztam, telefon nélkül le is haltunk volna.
aug. 11. 20:45
 18/42 anonim ***** válasza:
39%
Pihenő időben igen, - egyébként pedig nem engedélyezném.
aug. 11. 20:47
 19/42 DK-s ***** válasza:
0%

#14-nek, meg amúgy mindenkinek:

Ti hány évesek vagytok, és melyik bolygón éltek? 🤣🤣🤣 Basszus.

Én 47 vagyok.

Órabéres vagy, de darabszámot kell teljesíteni? Mi ez a b'romság? Tehát ha meg van a darabszám, akár haza is húzhatsz? Teljesítményt, vagy munkaidőt kell teljesítened?

Abban igazad van hogy nem ismerem a "szalagmunkát", de egy dologban biztos vagyok: valahogy qrvára balekra vagytok véve! 🤣

És neked fogalmad sincs az építő-iparról, de szerintem magáról az ÉLETRŐL sem!

Lefalaztál 30 métert, én csak huszat, tehát te telefonozhatsz? És ezzel indokolnád a főnöknek is? Mószerolod a kollégát, vamzer?

Egy hét alatt úgy rád szállna mindenki, hogy mennél máshová árulkodni, kisfiam! A főnök pedig elrakatná veled a telefont, mert nem fog neked telefonozásért fizetni! MUNKAIDŐBEN vagy baxdmeg, nem a játszótéren! Elkapna telefonozással, te meg még meg is akarnád magyarázni?!

Nem kellene az egy hét, azonnal kibaxna a nagy pofád miatt! Mit képzelsz te magadról?! 🤣🤣🤣

aug. 11. 21:05
 20/42 DK-s ***** válasza:
0%

Ismét #14-nek:

Neked semmi felelősség-tudatod nincs. A saját munkádért vagy faxságodért TE!, ismétlem: TE tartozol felelősséggel. A kutyát sem érdekli hogy a kollégád mennyit falazott! Nem az volt a kérdés baxdmeg, hogy a kolléga miért csinált kevesebbet mint te, hanem az, hogy te a munkavégzés helyett miért a telefont nyomkodod?!

aug. 11. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!