Mit szóltok hozzá hogy 4 országot is megelőzünk az EU-n belül az átlag fizetés terén?
"Én gépkocsivezető vagyok 8 általánossal. Jelenlegi fizetésem 950 ezer NETTÓ."
Nem az a kérdés, hogy más munkakörökben mennyivel jobb/rosszabb, ilyen alapon akkor a balatoni lángosos az egyik leggazdagabb ember lenne köztünk (csakhát szezonális), de almát hasonlítanánk körtével. Az a kérdés, hogy ugyanabban a munkakörben miért vannak ekkora különbségek Magyarország és külföld között.
"Az a kérdés, hogy ugyanabban a munkakörben miért vannak ekkora különbségek Magyarország és külföld között"
Nincs különbség. Ennél a német vagy az osztrák sem fizet többet. Ha fizetne akkor oda szivárognának az emberek. És ma már nyelvtudás sem mindenhol kell mivel van magyar irányítás. Szóval ez eléggé ordas kamu, hogy különbség van.
"Ránéztem az emlitett Eddie Stobart-ra, UK based transport company, köszi. Ez annyira valós magyar adat, mint a KSH."
Fel van sorolva három magyar cégnév és egy angol. Te történetesen az angolnak nézel utána ami a név alapján is első ránézésre kurwára látszik hogy angol, majd elkezdesz hisztizni hogy mennyire nem magyar. Horváth Rudolfnak már nem mersz utánanézni mert kiderülne hogy magyar, mi?
Fúh ecsém! Nem diplomás vagy te véletlenül? xD
"Nincs különbség. Ennél a német vagy az osztrák sem fizet többet. .... Szóval ez eléggé ordas kamu, hogy különbség van."
A nemzetközi szállítmányozásban a kaminosoknál el tudom képzelni, hogy nincsenek lényeges különbségek, de nemcsak a te munkakörödből áll az egész világ. Nem vetted észre, hogy egy kicsit tágabb körben tárgyaljuk a témát, nemcsak a te munkakörödről van szó?
"Nem vetted észre, hogy egy kicsit tágabb körben tárgyaljuk a témát, nemcsak a te munkakörödről van szó?"
Nem vetted észre, hogy más is pont ugyanúgy írhat ide és neki is van küldés gombja? Én meg hadd ne a más munkaköréről írjak már ha egyszer nem abban dolgozom.
"Én meg hadd ne a más munkaköréről írjak már ha egyszer nem abban dolgozom."
Felőlem, de elég hülyén néz ki, hogy épp azt tárgyaljuk, hogy miért és hogyan különböznek az ORSZÁGOS átlagbérek Európában, ergo almáról beszélünk, aztán percenként hozzászólsz, hogy dehogy ez a kamionosoknál nem igaz, ergo közbeszólsz egy körtével. Örülünk neked, annak is, hogy van egy "küldés" gombot, de sajnos sokat nem teszel hozzá a diskurzushoz, pláne ha ilyen könnyen megsértődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!