Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá hogy 4...

Mit szóltok hozzá hogy 4 országot is megelőzünk az EU-n belül az átlag fizetés terén?

Figyelt kérdés
[link]

júl. 24. 02:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Én gépkocsivezető vagyok 8 általánossal. Jelenlegi fizetésem 950 ezer NETTÓ."

Nem az a kérdés, hogy más munkakörökben mennyivel jobb/rosszabb, ilyen alapon akkor a balatoni lángosos az egyik leggazdagabb ember lenne köztünk (csakhát szezonális), de almát hasonlítanánk körtével. Az a kérdés, hogy ugyanabban a munkakörben miért vannak ekkora különbségek Magyarország és külföld között.

júl. 24. 08:34
 22/30 anonim ***** válasza:
61%
Ránéztem az emlitett Eddie Stobart-ra, UK based transport company, köszi. Ez annyira valós magyar adat, mint a KSH.
júl. 24. 08:36
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

"Az a kérdés, hogy ugyanabban a munkakörben miért vannak ekkora különbségek Magyarország és külföld között"

Nincs különbség. Ennél a német vagy az osztrák sem fizet többet. Ha fizetne akkor oda szivárognának az emberek. És ma már nyelvtudás sem mindenhol kell mivel van magyar irányítás. Szóval ez eléggé ordas kamu, hogy különbség van.

júl. 24. 09:07
 24/30 anonim ***** válasza:

"Ránéztem az emlitett Eddie Stobart-ra, UK based transport company, köszi. Ez annyira valós magyar adat, mint a KSH."

Fel van sorolva három magyar cégnév és egy angol. Te történetesen az angolnak nézel utána ami a név alapján is első ránézésre kurwára látszik hogy angol, majd elkezdesz hisztizni hogy mennyire nem magyar. Horváth Rudolfnak már nem mersz utánanézni mert kiderülne hogy magyar, mi?

Fúh ecsém! Nem diplomás vagy te véletlenül? xD

júl. 24. 09:13
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

"Nincs különbség. Ennél a német vagy az osztrák sem fizet többet. .... Szóval ez eléggé ordas kamu, hogy különbség van."

A nemzetközi szállítmányozásban a kaminosoknál el tudom képzelni, hogy nincsenek lényeges különbségek, de nemcsak a te munkakörödből áll az egész világ. Nem vetted észre, hogy egy kicsit tágabb körben tárgyaljuk a témát, nemcsak a te munkakörödről van szó?

júl. 24. 09:25
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Mindenhol Európában a 800 00 és 1 500 000 közt fizetnek nagyjából a munka nehézsége szerint súlyozva. Ha eltérés lenne oda kezdenének menni az emberek a kevesebbet fizető cég pedig kénytelen lenne emelni, vagy bezárni. Ezért nincs különbség a fizetések között országonként. Inkább csak a munka nehézsége vagy könnyebbsége alapján van. Aki a fizetésbeli különbségeket országhatárnak tudja be az nem ezen a földön jár. Számos esetben fizet külföldi cég kevesebbet a magyarnál. Nem egy olyan munkavállaló volt, aki német vagy osztrák cégtől jött haza magyarhoz mert az kevesebbet fizetett. És itt van amiről beszéltem az elszivárgás. Nem mindenki úgy áll hozzá mint én. Én pl akkor is maradok ha többet ajánlanak, megszoktam itt, jól érzem magam, de van akinek inkább a pénz számít.
júl. 24. 09:26
 27/30 anonim ***** válasza:
9%
Eddig is elég volt körbenézni az országban és egyértelmű volt számomra, ami... szóval mégsem mi vagyunk a legszegényebbek, az tuti.
júl. 24. 09:28
 28/30 anonim ***** válasza:

"Nem vetted észre, hogy egy kicsit tágabb körben tárgyaljuk a témát, nemcsak a te munkakörödről van szó?"

Nem vetted észre, hogy más is pont ugyanúgy írhat ide és neki is van küldés gombja? Én meg hadd ne a más munkaköréről írjak már ha egyszer nem abban dolgozom.

júl. 24. 09:31
 29/30 anonim ***** válasza:

"Én meg hadd ne a más munkaköréről írjak már ha egyszer nem abban dolgozom."

Felőlem, de elég hülyén néz ki, hogy épp azt tárgyaljuk, hogy miért és hogyan különböznek az ORSZÁGOS átlagbérek Európában, ergo almáról beszélünk, aztán percenként hozzászólsz, hogy dehogy ez a kamionosoknál nem igaz, ergo közbeszólsz egy körtével. Örülünk neked, annak is, hogy van egy "küldés" gombot, de sajnos sokat nem teszel hozzá a diskurzushoz, pláne ha ilyen könnyen megsértődsz.

júl. 24. 09:36
 30/30 anonim ***** válasza:
#10 én is szívesen élnék ezen az alternatív Magyarországon, ahol te meg a hasonló birkák élnek.
júl. 24. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!