Mit szóltok hozzá hogy 4 országot is megelőzünk az EU-n belül az átlag fizetés terén?
14, 3 éve jött egy kósza gondolat, hogy hazaköltözünk a családdal és átvesszük a szülői házat. A feleségemnek és nekem is, nemzetközi, pénzügyi tapasztalatunk van, mindketten dolgoztunk nemzetközi banknál Back Office-ot, tárgyalóképes, buisness angolal. 3 éve, elkezdtünk munkát keresni Magyarországon, vagy egy csomó helyre elküldtük az önéletrajzot finance szektorban. 3 éve, 450 bruttó volt a legmagasabb ajánlatunk, mindkettőnknek, ugyanattól a cégtől. 450 bruttó.
Nincs, se időm, se energiám újra elkezdeni ezt a játékot, de, nem gondolom azt, hogy ma ennél sokkal magasabb bérek lennének ebben a szektorban.
"A feleségemnek és nekem is, nemzetközi, pénzügyi tapasztalatunk van, mindketten dolgoztunk nemzetközi banknál Back Office-ot, tárgyalóképes, buisness angolal.
450 bruttó volt a legmagasabb ajánlatunk, mindkettőnknek, ugyanattól a cégtől. 450 bruttó."
Én gépkocsivezető vagyok 8 általánossal. Jelenlegi fizetésem 950 ezer NETTÓ. Legmagasabb ajánlatom 1 200 000. De semmi kedvem munkahelyet váltani. Így is 600 ezret néha 700-at is félreteszek. Minek mennék másik céghez ha ezt már megszoktam?
"Soha egy disszidenstől sem hallottam még, hogy bármely más országban is ennyire gyorsan nőnének a bérek és főleg nem, hogy évente ekkora összeggel."
Ha a legkormánybarátibb beszámolókat is vennénk alapul is az jönne ki, hogy Magyarországra sem igaz a tapasztalatod. Ez valószínűleg nálatok egy cégspecifikus jelenség. Örülök, hogy ilyen jó vállalatnál kötöttél ki és/vagy így megbecsülik a szakértelmedet, ilyen mértékű ugrások előléptetések nélkül egyáltalán nem általános.
"Ez valószínűleg nálatok egy cégspecifikus jelenség."
Nem cég inkább ágazatspecifikus. A többi cég is kénytelen volt így emelni, különben elszivárogtak volna tőlük az emberek. Horváth Rudi, Dancsi vagy a Duvenbeck se fizet kevesebbet, mert nem tud.
"17, én takaritónő anyám, 1,5 milliót keres havonta... csak az a baj, hogy keres, de nem talál."
Szerintem a takarítónő nem tartozik a legjobban fizetett szakmák közé. Lehet váltania kéne valami másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!