Miért van az, hogy majdnem mindenki kap valami segítséget az államtól rajtam kívül?
27 éves nő vagyok, nettó 210 ezres fizetésből kell megélnem albérletben.
Mások körülöttem kapják a 10 milliós babavárót, 50 milliós csok-ot, adókedvezményeket, stb. Autóval járnak, saját lakást vesznek, nyaralnak... Én meg miután kifizettem a lakhatást és számlákat, már étkezni sem tudok rendesen, olyan drága az élelmiszer.
Azt kérlek ne tanácsoljátok, hogy szüljek én is. Agresszív, nárcisztikus anya mellett nőttem fel, ennek következtében nem vagyok a legstabilabb lelkileg, így nem akarok gyereket vállalni, hogy neki is olyan gyerekkora legyen, mint nekem volt.
De egyszerűen nem bírom már. Most épp megint választanom kéne, hogy kiváltom a gyógyszereim (szív, asztma, allergiák) és akkor megint üres tésztákon élek egy hónapig, vagy hagyjam a gyógyszert és reménykedjek, hogy nem lesz belőle baj.
Nem bírom már, kidolgozom a belem 40 fokban és még a legalapvetőbb dolgokat sem engedhetem meg magamnak.
#16:48 - Az nem kifogás, hogy ilyen helyzetbe nem akarok gyereket. Hogyan szülnék, mikor annyi félretett pénzem sincs, hogyha mondjuk a gyerek beteg lenne, akkor segíthessek rajta? Meg amíg nem tudok túljutni anyámon, főleg nem. Ha ez genetika és én is olyan agresszív lennék mint ő, az lenne a legrosszabb. Kicsi gyerekként képes volt a fejem a falba verni, ha valami nem tetszett neki. Ezt a vérvonalat vigyem tovább?
#16:57 - Tudom, hogy csak hülyéskedsz, de elfogadnám...
#17:14 - Nem vagyok élősködő, dolgozom teljes állásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!