Mit szóltok hozzá hogy 4 országot is megelőzünk az EU-n belül az átlag fizetés terén?
júl. 24. 02:41
1/30 anonim válasza:
szóhoz sem tudok már jutni
hálég én Írországot képviselem már, azt meg kikeresheted a diagramon mi nálunk milyen az élet
mondjuk kicsit lesokkolt mikor tavaly hazamentünk karácsonyra, rendeltünk magunknak kaját azt 10 ezerért nem laktunk jól mert minden kaja mérete 60%-a volt annak ami 1.5-2 éve.... (ugyanazért az árért)
cuppantlak Dublinból
2/30 anonim válasza:
mondjuk az lehetne már előrelépés ha végre bevezetnétek az eurót de tudjuk nektek nem éri meg, mondjuk így viszont propagandának meg gyenge
3/30 anonim válasza:
Mit szólok, jobb ,enne ha 14-et előznénk meg.
6/30 anonim válasza:
2: Szlovákok is bevezették, és most utolsó helyen vannak a vásárlóerőparitásos bérlistán.
8/30 anonim válasza:
Azt szólottam vala, mint mindenhez, ami a KSH-tól jön. Tavaly, boldog-boldogtalant kirúgattak onnan, aki kicsit is matematikus vóttán és nem politikai alapon számolt. A Magyarországról jövő adatok, annyira valósak, mint a kinai, vagy a ruszki.
9/30 anonim válasza:
Ennyit ér a zemberek által kikövetelt: A, 2/3-ad; B, a munka alapú társadalom.
10/30 anonim válasza:
Törökország nem EU, tehát a kérdés már itt hibás (vagy a cikk csúsztat)
Ezt sikerként eladni? Nem is tudom, szerintem semmiképp nem siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!