Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne Magyarországon...

Hogyan lehetne Magyarországon megoldani az alábbi roma kérdést?

Figyelt kérdés

Természetesen vannak becsületes, értelmiségi romák, de itt most azokra célzok, akik mélyszegénységben élnek, tanulatlanok, kötekednek, és a kultúrájuk, - finoman szólva -taszító.

Itt Borsodban egyre durvább a helyzet. Volt olyan, aki kéregetni akart, én ignoráltam, de jött utánam, követett. Más hajnalban, mikor mentem dolgozni, ki akart rabolni. A legutóbbi akciójuk pedig nemrég történt, a munkahelyemről loptak.

Na most, az az ijesztő, hogy itt Bordodban a rengeteg olyan fiatal roma nőt látok, aki vagy terhes, vagy pedig kisgyerekkel van/tolja a babakocsit. A számuk fokozatosan növekszik.

A megoldás nálam - részben emiatt - az, hogy itthagyom ezt az országot. Nem akarok ezzel a néppel együtt élni. Azt látom, hogy a Fidesz egyáltalán nem foglalkozik ezzel a témával, és ez igaz az ellenzékre is. A felzárkóztatás nem működik, ezek nem akarnak tanulni, az kidobott pénzt. Egyedül Toroczkaiék foglalkoznak aktívan a témával, de ők jelenleg egy kis párt.

Őszintén szólva sajnálom Magyarországot, mert az elcigányosodás szélén áll. Már régóta növekszik a cigányság létszáma, de sajnos nem azé a rétegé, aki becsületes!

Na most, ha valaki azt gondolja, hogy én valami rasszista magyar vagyok, akkor téved. Magyar ember vagyok, de vannak a felmenőim közt cigányok is (nem látszik rajtam). És ennek ellenére ez a véleményem.

2024. júl. 20. 13:58
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Lesz megoldás, vagy bele kell törődni, hogy hamarosan annyi roma lesz, mint magyar, vaaaaagy... a magyarság kisebbségbe kerül?
2024. júl. 20. 14:00
 2/20 anonim ***** válasza:
Kormányváltással.
2024. júl. 20. 14:02
 3/20 A kérdező kommentje:

Akikre nincs szükség az országban, azokat miért ne lehetne deportálni? Talán jobb, ha azok mennek el, akik érnek valamit?

Másként fogalmazva: jobb ha itt maradnak a 8 általánost sem végzett romák, míg a diplomás, nyelveken beszélő magyarok közül némelyek Nyugatra mennek?

Ahogy áll a helyzet most: 50 év múlva Magyarország lakosságának több, mint a felét a "vendégmunkások" és a romák fogják kitenni.

2024. júl. 20. 14:12
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell deportálni senkit, hanem a kormány ahelyett hogy szavaztgyűjtésre használja csak őket kezdhetnének valamit a kialakult helyzettel.
2024. júl. 20. 14:15
 5/20 A kérdező kommentje:

Nekem mindegy végül is.

Én saját magamat deportálom. 2026-ban végzek a tanulmányaimmal, utána, Pápá, Magyarország.

2024. júl. 20. 14:17
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
#6 De mit? A cigányoknak soha sehol nem sikerült beilleszkedni az emberek közé, bármennyire erőltette a többségi társadalom és a kormány. Nem lehet velük együtt élni, mert genetikailag alkalmatlanok a civilizált életre.
2024. júl. 20. 14:17
 7/20 anonim ***** válasza:
#8. Találjanak rá megoldást, elvégre az ország vezetésére lettek megválasztva.
2024. júl. 20. 14:19
 8/20 A kérdező kommentje:

Nen tudom, hogy igaz-e, de állítólag pár évtizede, a romák elkezdtek tömegeseb kivándorolni Kanadába. Ott voltak egy ideig, de a kanadaiak visszajüldték őket, mert nem tudtak beilleszkedni.

Nem tudom, hogy ez mennyire igaz.

2024. júl. 20. 14:19
 9/20 anonim ***** válasza:
51%

Németországban az AFD mér kitalált erre is megoldást.

Remigrációs program.Vissza oda, ahonnan származik.

2024. júl. 20. 14:20
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem igaz, hogy alkalmatlanok a civilizált életre, teljesen felesleges általánosítani. Nekem is több cigány munkatársam van akik szakmával rendelkeznek és nem büdös nekik a munka.
2024. júl. 20. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!