Az újszülöttek közt mennyi lehet a cigányok aránya?
Erre nem igazán van jó statisztika, sok nyugati országban számon tartják az anyák és apák etnikai hovatartozását. Például Angliában nagyon látszik, hogy az elmúlt 20-30 évben milyen sokat csökkent az őshonos brit gyerekek aránya, az indiaiaké, afrikaiaké meg nagyot nőtt.
Nálunk a cigányok aránya a legtöbb társadalom tudós szerint olyan 10-12% körül van, de az is közismert, hogy sokkal több gyereket vállalnak, mint a magyarok, így a fiatalabb korosztályok körében ez vélhetően jóval magasabb. Meg alapból azokban a régiókban a legmagasabb a születésszám, ahol felülreprezentáltak és a fiatal magyarok jellemzően elvándorolnak onnan.
Szerintem jóval több a roma (ha mindenkit annak tekintünk, akiben van valamennyi rész is) akár 40% -a is lehet a társadalomnak ha nem több.
Már nem is tudom hol csináltak egy felmérést és ott 47% volt roma.
Normális, bizony nincs is ezzel semmi baj!
Nekem a legjobb barátnőm roma és imádom őt is és a családját is, akik nagy része diplomás, tisztességes emberek és nagy hasznuk is van a társadalomban.
Ez csak egy példa: Az egész család minden évben az összes ruhát, játékokat és egyéb holmit átadja az óvodának. Csak azért mennek le minden évben a szülőfaluba, hogy ezt megtegyék! ( Mondjuk több roma is megtehetné)
Ami a gyarapodást illeti--- egyéb etnikum is van és jóval többen vannak az országban mint a romák.
A romák pedig nem csak itt, hanem világszerte mindenhol nagy arányban ottvannak. A számukat még csak megsaccolni sem lehet.
Azt gondolom jelenleg sokkal fontosabb dolog van amivel foglalkozni kéne a világban. Miért nem segítesz inkább te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!