Hogyan kezelnéd a cigánykérdést?
Figyelt kérdés
Hogyan, milyen eszközökkel javítanál a helyzeten?jún. 4. 14:33
1/34 anonim válasza:
Levenném a fontos pozíciókból mondjuk ne legyen miniszterelnök!
2/34 anonim válasza:
Én első körben létező problémákkal foglalkoznék mint kivàndorlás, oktatás, egészségügy, versenyképesség, demokràcia.
4/34 anonim válasza:
3.
ezek szerint téged még nem ért c.tipusu támadás vagy nem károsítottak meg vagy nem tudsz róla!
5/34 anonim válasza:
"Én első körben létező problémákkal foglalkoznék"
A cigányság helyzete -főleg a nagylétszámú mélyszegény rétegé- valós ês létező probléma, amit előbb vagy utóbb kezelni kell.
6/34 anonim válasza:
Nagyon szigorú feltételekhez kötném a gyerekvállalást és nem hogy segélyt nem kapnának a nyomorba szüléshez, de büntetném őket és elvenném a gyerekeiket. Ehhez nyilván a nevelőotthonok korszerűsítése elengedhetetlen.
7/34 anonim válasza:
Elég jó már a helyzetük, csak az nem tiszta, hogy ki pénzeli őket?
9/34 anonim válasza:
Nem tudom, nem értek hozzá. Felvennék szakértőket, pl. antropológusokat meg hasonlókat, akik emberi kultúrákat tanulmányoznak, hogy találjanak olyan megoldást, amivel mindenki békességben élhet egymás mellett.
10/34 anonim válasza:
A DK-nak egyszerű a megoldási javaslata erre: fizessünk annyit nekik, hogy ne legyen kedvük lopni, rabolni, gyilkolászni. A bibi ezzel az elmélettel egyedül az, hogy a gyakorlatban nem működik, mert már próbálkoztak vele, amikor hatalmon voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!