Hogyan kezelnéd a cigánykérdést?
"MSZP/SZDSZ: Mohácsi Viktória"
Nem pártpolitikáról beszélek. A cigány szakkollégiumokban több száz cigány értelmiségi fiatal van.
"Annak az EU-s pénznek bizony lába kél majd."
Jós vagy?
"Nincs olyan hogy csak azért mert roma a kezébe nyomunk egy bizonyítványt, értelmetlenség!"
Nem azért mert roma, hanem azért, mert nincs neki. Csinálják meg mindenkivel, akinek nincs, és szeretne.
"Nehéz lesz leszoktatni őket a luxus villákról és autókról..."
Mondom, én rengeteg embert láttam megtérni a bűnöző életből. És tényleg megtértek.
"De a fentieken ez mit sem segít! "
A tapasztalatok azt mutatják, hogy igenis segít.
"fizessünk annyit nekik, hogy ne legyen kedvük lopni, rabolni, gyilkolászni. A bibi ezzel az elmélettel egyedül az, hogy a gyakorlatban nem működik"
A bibi az a mondanivalóddal, hogy működött a "habzsi-dőzsi" gazdasági helyzet alatt. Ahogy előttem írják, a kínaiak, filippínók helyett a magyarokat és cigányokat kellene foglalkoztatni.
Építőiparban dolgozom, láttam hogy alakultak a dolgok. Ha a cigány meg van fizetve, akkor sokkal kevésbé fog lopni, akiket ismertem mind azt adta tovább a gyerekének, hogy tanuljon szakmát és dolgozzon, mert abból meg tud élni.
Nagyjából ennyi kellene, normális fizetések, hogy mindenki meg tudjon élni.
#19 cigány fiatal
tök jó ötlet, csak kellene egy olyan cigány értelmiségi réteg, aki elkötelezett és nem korrupt.
A jelenlegi cigány értelmiségiek nagy részét vagy csak a saját boldogulása érdekli, vagy pedig azon dolgozik, hogy egy politikai agendát hangoztatva minél több pénzt szedjen ki a rendszerből, közben meg szállítsa a szavazatokat egy adott párt részére.
TISZTELET A NAGYON KEVÉS KIVÉTELNEK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!