Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kezelnéd a cigánykérdést?

Hogyan kezelnéd a cigánykérdést?

Figyelt kérdés
Hogyan, milyen eszközökkel javítanál a helyzeten?

2024. jún. 4. 14:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

"MSZP/SZDSZ: Mohácsi Viktória"

Nem pártpolitikáról beszélek. A cigány szakkollégiumokban több száz cigány értelmiségi fiatal van.

"Annak az EU-s pénznek bizony lába kél majd."

Jós vagy?

"Nincs olyan hogy csak azért mert roma a kezébe nyomunk egy bizonyítványt, értelmetlenség!"

Nem azért mert roma, hanem azért, mert nincs neki. Csinálják meg mindenkivel, akinek nincs, és szeretne.

"Nehéz lesz leszoktatni őket a luxus villákról és autókról..."

Mondom, én rengeteg embert láttam megtérni a bűnöző életből. És tényleg megtértek.

"De a fentieken ez mit sem segít! "

A tapasztalatok azt mutatják, hogy igenis segít.

2024. jún. 4. 19:57
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
Megmondom őszintén, fogalmam sincsen. A helyzetükön sok évtized alatt talán lehetne javítani, de egyszerűen annyira összeférhetetlen a "kultúrájuk" az európai színvonallal, hogy az mindig is ellentéteket fog szülni.
2024. jún. 4. 20:23
 23/34 anonim ***** válasza:
60%

"fizessünk annyit nekik, hogy ne legyen kedvük lopni, rabolni, gyilkolászni. A bibi ezzel az elmélettel egyedül az, hogy a gyakorlatban nem működik"

A bibi az a mondanivalóddal, hogy működött a "habzsi-dőzsi" gazdasági helyzet alatt. Ahogy előttem írják, a kínaiak, filippínók helyett a magyarokat és cigányokat kellene foglalkoztatni.

Építőiparban dolgozom, láttam hogy alakultak a dolgok. Ha a cigány meg van fizetve, akkor sokkal kevésbé fog lopni, akiket ismertem mind azt adta tovább a gyerekének, hogy tanuljon szakmát és dolgozzon, mert abból meg tud élni.

Nagyjából ennyi kellene, normális fizetések, hogy mindenki meg tudjon élni.

2024. jún. 4. 20:27
 24/34 anonim ***** válasza:
40%
Back to India
2024. jún. 5. 08:09
 25/34 anonim ***** válasza:
81%

#19 cigány fiatal

tök jó ötlet, csak kellene egy olyan cigány értelmiségi réteg, aki elkötelezett és nem korrupt.

A jelenlegi cigány értelmiségiek nagy részét vagy csak a saját boldogulása érdekli, vagy pedig azon dolgozik, hogy egy politikai agendát hangoztatva minél több pénzt szedjen ki a rendszerből, közben meg szállítsa a szavazatokat egy adott párt részére.

TISZTELET A NAGYON KEVÉS KIVÉTELNEK.

2024. jún. 5. 09:00
 26/34 anonim ***** válasza:
54%
Hozzuk vissza Mohácsi Viktóriát, naponta kapjon 1 órát a közmédiában fő műsoridőben, és minden rendben lesz!
2024. jún. 5. 09:16
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Olvasva a válaszokat a problémával kapcsolatban, azért ha egyes politikai erők hatalomra kerülnének nálunk, igencsak felélénkülne a kelet felé tartó személyszállítás forgalma, szibériai és indiai úti céllal.
2024. jún. 5. 09:19
 28/34 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek veled.

2024. jún. 5. 12:08
 29/34 anonim ***** válasza:
81%
Én azt nem értem, hogy többszörösen leellenőrzött, jó körülmények közt élő családok nem fogadhatnak örökbe gyereket, a védelmére hivatkozva, miközben az intézetben molesztálják, otthon lopni küldik, és bántalmazzák a gyerekeket. Fel kéne már végre vállalni országos szinten, hogy nem ezredjére is visszaküldjük a gyereknek ártalmas környezetbe, hanem az intézetek korszerűsítésével tisztes polgárrá neveljük.
2024. jún. 5. 12:14
 30/34 Senior Séf ***** válasza:
72%
Mindenféle segííly megszüntetésével.
2024. jún. 5. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!