Magyarországon miért nem lett nagy felhajtás abból, hogy Róma miniszterelnököt választottak 1998-ban, illetve 2010 óta ismét megválasztották?
Figyelt kérdés
Amerikában progresszív áttörés volt Obsma, de itt nem találtam méltató cikkeket, amelyek a magyar társadalom progresszívitását ünnepelnék.júl. 19. 11:15
1/11 anonim válasza:
Hallottam róla hogy valaki szerint Orbán cigány, de nekem nem tűnik annak. A lányai sem. Miért mondják mégis?
2/11 anonim válasza:
Egy várost mégis hogyan választottak volna miniszterelnöknek?
3/11 A kérdező kommentje:
#2 El kellett volna olvasni kiírás előtt. :D
Nyilván roma akart lenni.
júl. 19. 11:19
4/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
Ezt még a rendszerváltás környékén kezdték el terjeszteni róla a szocik.
Ezek a szerencsétlen cigányok meg elhitték, és sokan talán pont ezért szavaznak rá még akkor is ha éhen dögleszti őket. Még azt is el tudom képzelni, hogy most már a helyi fideszesek saját maguk terjesztik a köreikben.
10/11 anonim válasza:
Ez is mutatja hogy rasszistàk a szavazòi, ha nem lennènek azok Orbàn felvàllalhatnà a szàrmazàsàt. De Deutschot is Brüsszelbe kellett küldeni. Tùl nagy volt az orra az itthoni viszonyokhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!