Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja felháborítónak hogy...

Trombitás Kristóf keresztény kérdése:

Ki tartja felháborítónak hogy sokan Karácsony Gergelyre szavaztak?

Figyelt kérdés
Továbbra is dugók, csöd, kosz és szemét lesz a fővárosban.

júl. 16. 03:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%
Rengeteg élhető, zöld Nyugat-Európai nagyváros van. Úgy tűnik, Budapest nem lesz az. Ehhez a Gyurcsányi korrupt, semmittevő, tehetségtelen tolvajbandához asszisztálni, poshadjon a szürke betonban, havi 250 000-ért az, aki ezt megszavazta.
júl. 16. 15:41
 22/34 anonim ***** válasza:

#17 "16 Budapest polgárainak TÖBBSÉGE Karácsony Gergőre szavazott, te lövöd lábon őket, ha ezt képtelen vagy méltósággal elfogadni."

Hogy is szoktátok ti ezt csinálni amikor a fideszről van szó?

Ilyenkor dobjátok be azonnal, hogy nem is a többség szavazott rájuk, hiszen...

Akkor most én is eljátszom veled ugyanezt Budapesttel.

Nem is a többség szavazott karácsonyra, hiszen az 1,33 millió választásra jogosult budapestiből mindössze 372 ezren szavaztak Karácsonyra, alig 200 szavazattal szerzett többet, mint Vitézy. Vagyis a budapestieknek mindössze 28%-a és észrevehetetlen különbséggel ugyanúgy 28% szavazott Vitézyre.

De még ha csak azokat nézzük akik el is mentek szavazni - ahogy kell és mi is szoktuk minden esetben amikor a fidesz támogatottságáról beszélünk, akkor is 46,0362106223% szavazott Karácsonyra és 45,99990583% meg Vitézyre. Azt a 0,036% különbséget én azért nem nevezném úgy, hogy a budapestiek bizony egyértelműen Karácsonyt akarták.

A lényegen nem változtat, ha 1 szavazattal szerzett volna többet akkor is Karácsony lenne a főpolgármester. Csak azért nem kellene ilyen nagy arccal ostobaságokat leírni miközben a fidesz-kdnp-nél meg 14 éve nem vagytok hajlandóak elfogadni, hogy 2/3-os többségük van a parlamentben és ez volt az emberek döntése.

júl. 16. 15:44
 23/34 anonim ***** válasza:

+ Hirtelen a Mi Hazánk már nem Fidesz szatelit párt, mert akkor nem jönne ki a demokratikus többség (=28%) akaratának győzelme xd.

júl. 16. 15:50
 24/34 anonim ***** válasza:
48%

22-es, Karácsony nem magának csinált választási rendszert! Nem úgy focizik a pályán, hogy meccs közben változtatgatja a játék szabályait, attól függően, nyerésre áll-e!

Muindemellett partner volt mindenújraszámlálási bohóckodásban, sőt, még a választás megismétlésében is (a Kúria utasította el)!

Egy szavatok nem lehet rá, messzemenően korrekt volt veletek!

Na látod, ez az az analógia, ami végképp nem állja meg a helyét!

júl. 16. 15:55
 25/34 anonim ***** válasza:
23%

Partner volt? Te most viccelsz? Ott uszította a csőcseléket, hogy választási csalás történik. Az új választás kérelme pedig taktikai húzás volt, mert a kérelmek határideje az újraszámlálás előtt volt, s nem tudta mi lesz. Annyira folt korrekt, mint annó Donald Trump.

júl. 16. 16:06
 26/34 anonim ***** válasza:
40%

S amikor a parkolást Zuglóban befizettem, annyira lehetett volna korrekt, hogy ne lopja el. Számomra nem a bűnözők meg azok bujtatói a korrekt emberek, se nem Gyurcsány csicskásai.

júl. 16. 16:08
 27/34 anonim ***** válasza:
40%

“Ezek szabad, gondolkodó emberek, akik így látták jónak választani!“

Ne röhögtess már… :D

júl. 16. 19:08
 28/34 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nagyon jól döntött Budapest szabad népe! Én helyeslem.
júl. 16. 19:19
 29/34 anonim ***** válasza:
23%
#28 és én csak mert Vitézyre szavaztam nem vagyok szabad? Te tiszta hülye vagy…
júl. 16. 19:23
 30/34 anonim ***** válasza:

29-es, én nem hülyéztelek le, helló! És azt sem írtam, hogy nem vagy szabad (nem tudom, ezt miből olvastad ki).

Szabad vagy és szabad akaratból is lehet egy elnyomó rezsimet isteníteni (tették ezt sokan a 20. században).

És attól, mert te a rezsim emberére szavaztál, Karácsony Gergő a te főpolgármestered is lesz és a te szabadságodért is küzdeni fog!

Hülyézésben viszont fogd vissza magad - ameddig én nem trágárkodtam veled!

júl. 16. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!