Ki tartja felháborítónak hogy sokan Karácsony Gergelyre szavaztak?
A népet nem lehet lecserélni. És Budapest népe mindig szabadságszerető volt - a magyarság lelkiismerete. Minden mocskos rezsim gyűlölte ezért.
Budapest szinte egymaga robbantotta ki 1848-at és szinte egymaba vívta meg 1956 szabadságharcát.
Tisztelni kell a budapesti polgárok akaratát, hogy ennek a rezsimnek se szerettek volna behódolni. Sem a visszaléptetett ál-jelöltjének, sem az ál-ellenzéki valódinak.
“Budapest szinte egymaga robbantotta ki 1848-at és szinte egymaba vívta meg 1956 szabadságharcát.“
Ekkora ostoba analógiát… Mi a francról beszélsz?? Fenti eseményeken vér is folyt bmeg.
Ti meg feláldoztátok budapest fejlődését, jövőjét hogy ki tudjátok verni arra hogy a fidesz sikerült seggbe rugni… az 5 perc élvezeten kívül mi lett, mi lesz jobb? Semmi…
Milyen szabadságharc bmeg…
Ne káromkodj, idegeske! Én szépen beszéltem veled, noha ezt "érdemeid" csöppet sem indokolják!
Hiába idegeskedsz, Budapest szabad polgárai DÖNTÖTTEK. Ezzel a pukkancskodással ugyanúgy nem mész semmire, mint a labanclelkű elődeid.
Esetleg hívjátok be az oroszokat, ha nem tetszik Budapest szabadságvágya és döntése, és töröljétek el a szabad választásokat (már úgyis paródiát csináltatok belőle a háromszori újraszámlálással). Kétszer már bejött, ideje harmadszor is behívjátok a ruszkikat ellenünk! De remélem, Budapest újra harcolni fog!
15
De hogy lehet összehasonlítani ezt ‘56-tal? :DDD
Kb csak lábon lőtted a budapestieket, főleg a külvárosiakat mert azok magasról le vannak szarva KG szemében. Gratulálok…
Szabad polgárok… bolond…
Szabadságharc bmeg… xDDD sírok
16 Budapest polgárainak TÖBBSÉGE Karácsony Gergőre szavazott, te lövöd lábon őket, ha ezt képtelen vagy méltósággal elfogadni.
Igen, 56-ban is volt egy ruszkibérenc, pufajkás, agresszív kisebbség, de Budapest népe akkor is tudta, mit választ!
Nem kell lenézni és megbélyegezni a Budapestieket azért, mert az elnyomó rezsimekkel szemben a szabadságot és a demokráciát szereti választani!
Vitézynek amúgy lett volna esélye, ha nem orbán viktor és az elnyomó rezsim embere lett volna!
#17 elfogadom, ez a demokrácia. Most azzal nem tudok mit csinalni hogy ennyi hulye van.
Engem csak az analogiad zavar, mert hulyeseg.
56-ban szétlötték az embereket…
Nem kell lenézni és megbélyegezni a Budapestieket azért, mert az elnyomó rezsimekkel szemben a szabadságot és a demokráciát szereti választani!
Most mit csinaljak … de lenezem mert rovidtavu beszukult gondolkodast csak lenezni tudom. Bocsi…
Ha tehetné, most is lövetné a budapestieket a rezsim - de ma már nem olyan egyszerű. És az oroszokat sem tudják behívni, noha nagyon szeretnék, de sajnálatukra Ukrajna kitart, ellenáll és 800 kilométeres távolságban tartja tőlünk a ruszkikat.
Ettől még az analógiával nem kell egyetérteni, rendben. De a választási eredményt el kell fogadni.
Szerintem nincs igazad a budapestiekkel kapcsolatban. Azt gondolom, szabad polgárok és tudják, mit miért választanak!
Nem az M1, sem agymosó propaganda vezette őket az urnákhoz, nem is a közmunkásokat vezényelték oda, mint a rezsim szokta! Ezek szabad, gondolkodó emberek, akik így látták jónak választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!