Most tényleg még 5 évig el kell viselnünk Karácsony Gergelyt?
Figyelt kérdés
5 év múlva 36 éves leszek, addig tényleg még el kell viselnem azt a rengeteg kátyút és dugót, szemetet és büdös embert járatokon? Még 5 évig 40 perceket kell várnom a járatra, ami hazavisz a családomhoz?
Ez miért jó? Ez kinek volt jó? Fontosabb a FIDESZ seggberúgása egy napra, mint a fenti problémák megoldása?
Nem értem az embereket miért ilyen hülyék, segítsetek megérteni, köszönöm.
jún. 16. 11:55
31/36 anonim válasza:
#29, #30 Ahogy ti is eltakarodhattok az országból, ha valami nem tetszik.
32/36 anonim válasza:
Nem én vagyok aki hőbörög és nem fogadja el a helyzetet.
33/36 anonim válasza:
Költői kérdés: mennyire demokrata az, aki elüldözné azt, aki nem az ő kedvencére szavaz?
34/36 anonim válasza:
Én azon röhögök, hogy Karácsony volt LMP-sként majd 2019-ben az LMP támogatásával indulva a főpolgármesteri választáson Fideszesezi az LMP-s jelöltet XD. Tarlós-Vitézy a 9 éve alatt többet tett Budapestért mint Demszky 20 és Karácsony az 5 éve alatt. Egyébként az, hogy nyert Karácsony 41 szavazattal az megkérdőjelezhető hiszen a Fidesz és Tisza nélkül a közgyűlésben még azt se fogja tudni megszavazni, hogy fiú e vagy lány. A Fidesz nem fog együttműködni Karácsonnyal, ha a Tisza együtt működik akkor onnantól összelesznek Gyurcsányozva.
36/36 anonim válasza:
#34 A Tisza a DK fiókpártja, ezért együtt fognak szavazni. A többivel egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!