Most tényleg még 5 évig el kell viselnünk Karácsony Gergelyt?
5 év múlva 36 éves leszek, addig tényleg még el kell viselnem azt a rengeteg kátyút és dugót, szemetet és büdös embert járatokon? Még 5 évig 40 perceket kell várnom a járatra, ami hazavisz a családomhoz?
Ez miért jó? Ez kinek volt jó? Fontosabb a FIDESZ seggberúgása egy napra, mint a fenti problémák megoldása?
Nem értem az embereket miért ilyen hülyék, segítsetek megérteni, köszönöm.
Teheted azt, amit én tettem vidékiként, mikor elegem lett a kormányzásból:
kiköltözöl külföldre.
Igen.
Budapest döntött és ez a következménye.
Eddig az volt a mese, hogy nem volt más mert csak a kormánypárti jelölt volt ellenfél és abból nem kértek, jobb lenne egy "szakértő". Most kaptak egy szakembert és nem kellett nekik.
Pont ez lenne a nagy kormányváltás is amiben állandóan megy a "szakértői kormány kellene" szöveg.
A budapestiek döntöttek, nekik a dk támogatta Karácsony kell a felfestett biciklisávjaival, az állandó kormányellenességével meg azzal, hogy főpolgármesteri munka helyett mindig valamilyen választási kampányon van és mást akar csinálni. Meg a tisza párt kellett, amelyikben egy levitézlett NER lovag üvöltözik mindenkivel és Orbán mondataival meg nemzetiszín zászlóval csődíti maga köré az embereket.
Totál agymenés, csak annyi biztos, hogy fogalmuk sincs mit akarnak, csak ne a zorbán nyerjen.
Semmi gond, még 5 évig ott lesz Budapest elrettentő példaként, hogy milyen az amikor ilyenek vezetnek egy várost és hoznak meg sok ember életéről döntéseket. 2026-ban sokat segít majd ismét abban, hogy az emberek jó döntést tudjanak majd hozni és ne kövessék el a budapesti hibát országosan is.
Igen. Az embereknek fontosabb az identitáspolitika, mint hogy ko mennyire kompetens. Nem tudnak és nem is akarnak különbséget tenni egy Rogán Antal és egy Vitézy Dávid között. Pont olyan egy bites ostoba proletárok, mint a fideszes keménymag, akiknek a Fideszen kívül mindenki Soros vagy Gyurcsány embere, és még Márky-Zay Péter és Magyar Péter is Vona Gábor is balliberális Soros-bérenc LMBT-propagandista nekik.
Mind a fideszes keménymagtól, mind az O1G-zős, FideSS-ezős agyhalottaktól várom a lepontozást.
"5 év múlva 36 éves leszek, addig tényleg még el kell viselnem azt a rengeteg kátyút és dugót, szemetet és büdös embert járatokon? Még 5 évig 40 perceket kell várnom a járatra, ami hazavisz a családomhoz?"
Erről Karácsony tehet ?
Ott tettek neki keresztbe ahol lehet. Sokkal nagyobb az anyagi elvonás
mint Tarlós idején.Tarlós mivel volt jobb ?
"Nem értem az embereket miért ilyen hülyék"
50 százalék körüli volt a végeredmény - az emberek felét - lehülyézed.
Én finomabban fogalmazok: nem gondolkozol csak a saját véleményedet nyomod.
(ami bőven fideszes propaganda)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!