Most tényleg még 5 évig el kell viselnünk Karácsony Gergelyt?
5 év múlva 36 éves leszek, addig tényleg még el kell viselnem azt a rengeteg kátyút és dugót, szemetet és büdös embert járatokon? Még 5 évig 40 perceket kell várnom a járatra, ami hazavisz a családomhoz?
Ez miért jó? Ez kinek volt jó? Fontosabb a FIDESZ seggberúgása egy napra, mint a fenti problémák megoldása?
Nem értem az embereket miért ilyen hülyék, segítsetek megérteni, köszönöm.
Hogyan ismered fel a fideszest ?
Azzal vádolja meg ellenfeleit, amit ő követ el.
Azért a testszégyenítéssel óvatosan kéne bánni a fideszeseknek.
Lásd:Kolostormalac, a többi szentről nem is beszélve.
Nem mondtam, hogy előtte is jobb volt bármi. Pont ez az, hogy minden marad ugyanolyan fos, nem lesz semmi változás. És azért vagyok szomorú mert esélyem legközelebb 40 éves korom körül lesz arra hogy tapasztaljak valami jó irányt. Nem mondom, hogy Vitézy is garancia lett volna erre, de volt egy jó programja és víziója, lelkesedése. És kampánya nem a gyurcsányozásból állt, teljesen más volt a megszokott politikusoknál.
Igazán kipróbálhattuk volna, veszíteni semmit nem veszítettünk volna, ebben egész biztos vagyok.
"csak az a baj, hogy én is itt élek" -
ez valóban baj de nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!