Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én érzem úgy, hogy se...

Felkelhetetle kérdése:

Csak én érzem úgy, hogy se Vitézy se Karácsony nem akar főpolgármester lenni?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy Vitézy túl könnyen beletörödik abba, hogy hajszál híján ő lett a főpolgármester, Karácsony pedig annak ellenére is új választást akar, hogy ő a győztes.

Nem lehet, hogy valójában az a problémájuk, hogy a közgyülést látva, alig lesz támogatotságuk, pl Karácsony szerintem nagyon megszivta, hogy a Fidesz és a Tisza teszi a közgyülés túlnyomó többségét és a vele szimpatizáló pártok pedig alíg küldhetnek képviselőket. Kis túlzással szinte semmi mozgásterre nem maradt, így a Karácsonynak, Vitézy talán egy kicsit jobb helyzetben van, de neki sem lenne sokkal könnyebb élete ilyen közgyülés mellet.

jún. 15. 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:
20%

Azért elég abszúrd lett volna vitézy...

Szélsőjobboldali náci Fideszes, aki háború támogató Putyin párti és mellette nem titkoltan még meleg is. Wtf?

Egy átlag magyarnál már az orosz pártiság is Red flag.

De a fideszesség, vagyis a hazaárulás nem fér bele 1 magyarnak se.

jún. 15. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem lesz egyszerű,mert a Fidesz és a Tisza is elhatárolódik Karácsonytól és a DK frakciótól. A Tisza összegyurcsányozódna ha együttműködne,így rájuk nem számíthatnak,így viszont mindenki mást összeadva se fog tudni többséget szerezni.

Egyébként az a vicc, hogy lehet,hogy a végén még Vitézy frakciója lesz az,amelyikkel leginkább együtt tud majd működni Karácsony meg esetleg a Kutyapárt.

jún. 15. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Dehogyisnem akar polgi lenni a KG, egyébként Vitézy szerintem jobb lett volna a Fideszes beágyazottság ellenére.
jún. 15. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Nagyon igaza volt Magyar Péternek, hogy egyik se alkalmas budapesti főpolgármesternek.
jún. 16. 02:38
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Karigerinek nincs önálló véleménye.
jún. 16. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!