Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok,ilyen kicsi...

Mit gondoltok,ilyen kicsi különbségnél úgy lenne fair, ha Karácsony felkérné Vitézyt alpolgármesternek?

Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik,hogy bár a kampányban elég kemény szavakat egymáshoz vágtak,de alapvetően nem látok nagy különbségeket az elképzeléseiket tekintve, így szakmailag akár tudnának is együttműködni, lehet idealista vagyok,de megpróbálom azt feltételezni,hogy van bennük annyi,h képesek polgárként viselkedni és félretenni a személyes sérelmeket, és adott esetben megvalósítani azokat a terveket,amiket Vitézy vizionált, mert én őszintén nagyon sajnálnám ha azokból nem lenne semmi.

jún. 15. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Igen,jót tenne a városnak,ha együtt tudnának működni, és félretennék a sérelmeiket
Nem kell együttműködni, fontosabbak a pártpolitikai érdekek
22 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Szakértőnek kérje fel, ez a szakmája.
jún. 15. 23:18
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem lenne ez elvárható, de mindenképp jót tenne a városnak, közvéleménynek.
jún. 15. 23:23
 3/17 anonim ***** válasza:
75%

Nyilván fair lenne, de Karácsony Gergely politikus… így kicsi az esély erre.

Én azt tudom elképzeni hogy a TISZA felé próbál kacsintani és felajánlani nekik pozíciót. Remélem minél kevesebb sikerrel fog járni ebben.

jún. 15. 23:25
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Itt az a gond, hogy Vitezy a fidesz trójai falova. Nem sok eselyt latok, hogy egy demokrata egyutt tudjon mukodni egy olyan part kutyajaval, aki pedofilokat ment fel.
jún. 15. 23:38
 5/17 A kérdező kommentje:

Ha valaki demokrata az látja,hogy a város egyik fele kire szavazott,és nem lenne baj,ha azok emberek is képviselve lennének.

Hogy Vitézynek mennyi köze van a fideszhez az amúgy ki fog derülni amint összeül a közgyűlés,mert ott látható lesz mindenki számára,hogy kivel fog együttműködni.

jún. 15. 23:42
 6/17 Alex Fly ***** válasza:
90%

Normális körülmények között működhetne. Vagy még inkább az, ha Karácsony újra megcsinálná a BKK-t, Vitézy vezetésével (habár már egyszer felkérte szakértőnek, amit Vitézy nem vállalt el,mert a viktátor nem engedte neki).

De amilyen sz@rdobálás folyt itt a szavazás miatt, erre elég kevés esélyt látok...

jún. 15. 23:43
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy Karácsony addig démonizálta az ellenfelét, miután már ne mlehet együttműködni.
jún. 15. 23:44
 8/17 anonim ***** válasza:
50%
Karácsony nem volt szétdémonizálva? Bébi Gyurcsány meg hasonló baromságok?
jún. 15. 23:49
 9/17 A kérdező kommentje:

2019-ben elvileg felkérte szakértőnek,de elég sok a tisztázatlan körülmény, hogy ott erre ténylegesen megvolt e az akarat,vagy éppen Vitézy volt,aki elutasította,de 5 év alatt azért sokat változhatott mindkettőjük véleménye,meg a körülmények is.

Most Vitézy úgy nyilatkozott egy bejegyzésben,hogy ő bárkivel hajlandó együttműködni ügyek mentén, függetlenül attól,hogy ki lesz a főpolgármester. Szóval most nem hiszem,hogy rajta fog múlni a dolog.

jún. 15. 23:50
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
#8 azt nem Vitezy csinalta
jún. 15. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!