Mit gondoltok,ilyen kicsi különbségnél úgy lenne fair, ha Karácsony felkérné Vitézyt alpolgármesternek?
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik,hogy bár a kampányban elég kemény szavakat egymáshoz vágtak,de alapvetően nem látok nagy különbségeket az elképzeléseiket tekintve, így szakmailag akár tudnának is együttműködni, lehet idealista vagyok,de megpróbálom azt feltételezni,hogy van bennük annyi,h képesek polgárként viselkedni és félretenni a személyes sérelmeket, és adott esetben megvalósítani azokat a terveket,amiket Vitézy vizionált, mert én őszintén nagyon sajnálnám ha azokból nem lenne semmi.jún. 15. 23:17
11/17 anonim válasza:
Szerintem is együtt fognak tudni működni majd, le kell csengenie ennek az egésznek. Októberig sok idő van még.
12/17 anonim válasza:
Ha hagyja Gyurcsány. Szerintem Karácsony szeretne megszabadulni Gyurcsánytól, azt mondta ő használja a pártokat, míg Vitézt a pártok használják saját céljaikra. Nem hiszem, hogy Karácsony a DK miatt nyeri meg a főpolgármesteri címet. Vagy van valami a DK-nak, ami kell Karácsonynak? Mert azt tudom Vitézit sok dellával támogatta a kampányát az LMP-s milliárdos Ungvári, aki fidesz előtt még 2 milliárd vagyona volt most meg minimum 99 milliárd.
13/17 A kérdező kommentje:
"Vagy van valami a DK-nak, ami kell Karácsonynak?"
Hát mondjuk egy 7 fős frakció a közgyűlésben,ami nélkül önmagában nincs meg a többség.
jún. 16. 08:40
14/17 anonim válasza:
De az alpolgármester hagyományosan valami DK-s szokott lenni, miért változtatnának? Budapestnek így jó, ahogy eddig volt, ezért választották meg újra!
15/17 A kérdező kommentje:
Hát azért nem egészen, a közgyűlés összetétele is teljesen más, és a múltkor tényleg fölényesen nyert Karácsony, most viszont Vitézy szinte ugyanannyi szavazatot kapott, így őt kihagyni ebből és valami DK_st odaültetni az a választók felének a figyelmen kívül hagyása lenne.
jún. 16. 09:27
16/17 anonim válasza:
"a választók felének a figyelmen kívül hagyása lenne"
De őt nem nagyon érdeklik a másik oldal szavazói. Ha pattognak, majd agyoncsapkodja őket szívlapáttal! Karácsony nyert, kompromisszumnak helye nincs. A DK megérdemli a pozíciókat, mert a győztest támogatták!
17/17 anonim válasza:
Azért kicsit vicces lenne ha KArácsoyn vezetné a várost Vitézy segítségével és mindezt a Tisza párt támogatásával ezután a kampány után, márpedig ugye a Tisza megkerülhetetlen, de igazából bármi megtörténhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!