Levitézlett kicsi Dumbó mikor fogja már fel, hogy bukovári van? Miért vergődik, amikor már Orbán is levette róla a kezét az index interjúban?
Szegény bukott bkkk vezér most is megbukott hiába dugta be a buksiját a rokon miniszterelnök popijába, hiába adta habtestét ungárnak.
Most képzeld el testileg, lelkileg megalázkodott öljenek bele több milliárdot és megbukott, ráadásul karigeri beintett neki hogy nem hajlandó egy olyan fideszessel koperálni aki ennyit hazudik és nem hogy helyettes nem lehet de örülhet ha ingyen adhat majd tanácsokat.
Narancsvitéznek még nem esett le hogy innentől vége van, persze hogy vergődik, majd belenyugszik hogy megy a feláldozhatók névsorába szandika, varga meg novák mellé.....
kérdező, ez a szellemi szint... erre nem lehet mit reagálni. Vitézy nem óriásival maradt alul. Fele Fele arányban szavaztak rá és Karácsonyra is.
Ne szórakozz már ilyen buta kérdésekkel, vagy talán még általános iskolába jársz, azért írsz így?
Hát ez van... Nem olyan könnyű ám elfogadni a bukást, pláne ha ilyen picin múlik. Minimális együttérzést igazán mutathatnál. :D :D
Nálunk a másik polgármesterjelölt, a vesztes konkrétan tajtékzott. De jót röhögtem, ach... :D Mondjuk úgy, hogy kijött belőle a "kultúra". Baromira megérdemelte, hidd el, hosszú a sztori, nem untatnálak vele.
A másik kérdésre nem tudom a választ. Honnan tudhatnánk, mennyire végezte jól a munkáját? Hogy pozícióba került, az mondhatni nem kérdés, hogy valakinek a közbenjárásával történt, lehet Orbán Viktoré, már csak azért is, mert ugyan nem gondolnám, hogy hungarikum, hisz a kifejezés is idegennyelvű, de Magyarországnak biztos, hogy egy "sajátossága", a protekció. :)
Szerintem jó a fővárosnak Karácsony Gergely, én ugyan 200km-re lakom a fővárostól, de én megszavaztam volna a fővárosiaknak, ha megszavazhattam volna, pedig egyébként a Fideszt támogatom. Karácsony Gergely számomra egy szimpatikus ürge, bírom, mint embert, a város másodjára tette meg főpolgármesternek, elégedettek vele, szerintem nincs miről beszélni, nyert is, minden rendben van, nem? Már annak, aki rászavazott. Őszintén szólva engem meglepett ez az eredmény, hogy ilyen közel volt a két jelölt egymáshoz, hisz szerintem az egyébként ellenzéket támogatók körében ez egyértelműnek volt véve, hogy a Fidesz jelöltje Vitézy, no most ahhoz képest ez a fej-fej melletti eredmény, (asszem 350 szavazat különbség) meglepett annak tudatában, hogy a főváros pártpolitikai alapon dönt a főpolgármesterről is és 22-ben azért erősen vezetett a fővárosban az ellenzék, ha jól rémlik bő 100 vagy talán 200 ezres különbség volt a Fidesz és az ellenzéki összefogás között.
A 22 ezer érvénytelen szavazat, az szerinted mi volt? Az rengeteg! Vagy sértődött fideszesek, vagy nem tudom, nem értem... nagyon sok. Miért nem lehet megtudni, hogy mit lehet elrontani ezen? Legalább valamit tudhatnánk, hogy f.szt rajzoltak a négyzetbe vagy mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!