Levitézlett kicsi Dumbó mikor fogja már fel, hogy bukovári van? Miért vergődik, amikor már Orbán is levette róla a kezét az index interjúban?
14/14
Buta fideszes hozzá van szokva azt is megmondják neki mikor vehet levegőt a főispán engedélyével.
Lehet csak azt hitték a felét már kitöltötték nekik és a másik vonal behúzását nézik csak ki belőlük joggal.
#14 Most ez lehet változtat azon, hogy viszonyulsz hozzám, de ne legyen így! Mondom, nekem teljesen mindegy ki a főpolgi, ilyen messziről nálam ezen semmi nem múlik.
Eltudom képzelni, hogy ott voltak az X-ek, azt is eltudom képzelni, amire te gondolsz, de... Most már csak az a kérdés ki húzta ki Alexandra nevét? Így kapták-e vagy ott a helyszínen kellett kihúzni? Mert ha az utóbbi, akkor mi van, ha nem húzták ki mindenhol vagy mindegyiken? Mondjuk a ránézésre vérfideszes nyugdíjasnál nem húzták ki ("véletlen")? Csak az összeszámlálás során, tehát a szavazás után húzták ki... Rosszindulatú vagyok, tudom! Ha így volt, ha nem, ezzel fog "támadni" Vitézy. Tutti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!