Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ütötte meg teljes...

Miért ütötte meg teljes erejével Karácsony szavazója Karácsony karját?

Figyelt kérdés

Karácsony szavazói ugyanolyan agresszivek, mint maga Karácsony?

Karácsony: Vitézy amennyiben indul lapáttal agyonverjuk!

[link]

jún. 16. 07:44
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Előjött a valódi arca a balosoknak.
jún. 16. 07:56
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Hogy ti mekkora bohócok vagytok. :D
jún. 16. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Vitézy amennyiben indul lapáttal agyonverjuk!"

Ez hol hangzott el, ugyanebben a videóban?

Miért ütötte meg? Mert egy igazi buta, bunkó a faszi... Eleve nem túl magas intelligenciáról árulkodik az, aki úgy gondolja majd a főpolgármester dönti a rendszert. :) A rendszert dönteni Ő tudja, többek között Ő, és a főpolgármester is éppen csak olyan mértékben tudja dönteni a rendszert, mint Ő, mindkettejük szavazata ugyanúgy egyet ér. Annak, hogy a fővárosban ki a főpolgármester, baromira nem lehet köze ahhoz, hogy ki alakíthat kormányt, az mekkora támogatással alakíthatja meg a kormányt. Hogy? Hogy bírna ez bárhogy is ebbe beleszólni? Nonszensz. Hogy válthatná le a "g.ci rendszert" egy főpolgármester? :)

Ezzel nem leszek népszerű, de egy a lényeg, az eddigi ellenzék gyak. megsemmisült, egy új ellenzéke lett Magyarországnak, a Tisza párt. A Tisza párt valakije (tudomásom szerint nem tisztázott, hogy kije) Magyar Péter azt mondta, hogy a DK a kék Fidesz. Eddig stimmt, így történt? A fővárost többnyire az ellenzék viszi. Pártpolitikai alapon választ a főváros polgármestert/főpolgármestert (ezt sosem értettem, de lényegtelen, bizonyára azért nem értem, mert nem vagyok fővárosi), megválasztja főpolgármesternek Karácsony Gergelyt, aki a DK-val van egy koalícióban, azzal a DK-val, ami/aki a kék Fidesz. Most mi történt? Nekem szimpatikus ember Karácsony Gergely, de hát nekem semmi közöm a főpolgármesterhez, hisz rám nincs hatással ki tölti be ezt a pozíciót, de a fővárosiakra állítólag hatással van és eddig úgy gondoltam következetesek. A Fidesszel nincsenek kibékülve, (a többség nincs), így igyekeznek ellenzéki főpolgármestert is választani, na de miután a Tisza párthoz pártolt át a jelentős többségük, szinte mindenki, aki nem a Fideszt támogatja, a Tisza párt pedig tisztázta ezen emberek előtt, hogy a DK az a kék Fidesz, akkor hogy választhatnak meg főpolgármesternek egy kék Fideszest?

Ezzel csak arra akarnék rávilágítani, hogy kezdünk már tényleg átmenni ketyóba! Tehát főpolgármesterjelöltnek indult a fővárosban (MP szerint) egy Párbeszédes, ami gyak. mára nem is egy létező párt, a DK-val van koalícióban, magyarul indult egy MP állítása szerint kék fideszes, indult továbbá egy narancssárga színű fideszes és egy magát függetlennek hazudó fideszes, akinek a javára visszalépett a narancssárga fideszes és ebből vált nyilvánvalóvá és letagadhatatlanná az az állítás (a kék fideszes állítása), miszerint a független polgármester valójában fideszes. Anyáááám!!! :D Mondanám erre így vidékiesen, hogy durva dolgok mennek a Pesten! Ja és amúgy a vidék a stupid... nyilvánvaló! Ott a fény és remény, ahol így bebogzódnak a saját hülyeségükbe (tisztelet a kivételnek).

jún. 16. 08:24
 4/7 A kérdező kommentje:

"Vitézy amennyiben indul lapáttal agyonverjuk!"

Ez hol hangzott el, ugyanebben a videóban?

[link]

jún. 16. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Szeretetből.
jún. 16. 09:11
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 Köszi!
jún. 16. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Képletes beszéd, nem volt lapát. Nem az amire gondolsz. Sokkal komolyabb hogy a fidesz lehallgat minden ellenfelét a pegazussal.
jún. 16. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!