Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért áltatják...

A fideszesek miért áltatják magukat azzal, hogy a közvéleménykutatások nem a valóságot mutatják?

Figyelt kérdés

Én elhiszem, hogy rossz érzés lefelé csúszni létrán, aminek egyelőre még nem látszik az alja.

De az, hogy már minden kutatóintézetet (összesen 6-ot) valami baloldali sorosista összeesküvésbe csomagolnak, az nem túlságosan megmosolyogtató? Ezt már szerintem a saját követőik sem hiszik el.

Eközben Mráz Ágoston Sámuel intézete persze hiteles, aki a HírTv-n szokta gyalázni Magyart, a régi osztálytársát.

tegnap 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Valamelyik közvéleménykutatásról azt olvastam, hogy 1000 embert kérdeztek meg. Tehát még csak nem is 100 000-et.

Most ha véletlenül megkérdeznek 1000 fideszest, akkor az jön ki, hogy 100%-on van a Fidesz.

Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást.

Majd jövőre amikor az emberek elmennek szavazni, akkor derül ki az igazság.

tegnap 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Mivel megszállás alatt vannak, nem csak az elméjük (gondolatvilág), hanem a pszichéjük💀 is (érzés világuk), komoly figyelmeztető jel, ahogyan reagáltak a kegyelmi botrányra, -lelketlenség. Akiben maradt emberi, már rég nem támogatja ezt az elmebeteg, szociopata,skizoid,rezsimet.
tegnap 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Az időközi választások nem azt mutatják, mint a közvélemény kutatások. Emlékeztek mi volt 2022-ben? Mértek összefogás előnyt is, de minimum nagyon szoros eredményt vártak azok a közvélemény kutatók, akikre most is hivatkoztok. Mi lett a vége? A történelem legnagyobb Fidesz győzelme. Már senki se hisz ezeknek a "kutatóknak"!

Az USA ugyanez. Végig vezetett Kamala a kutatók szerint, aztán jó nagy pofont kapott a választáson.

tegnap 22:46
 4/11 anonim ***** válasza:
49%

A közvéleménykutatásban nem hiszek, mert nagyon kis csoportokat kérdeznek meg.

Szerintem ha holnap lennének a választások meggyőződésem, hogy a fidesz nyerne (sajnos). Max nem 2/3-dal.

tegnap 22:52
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Miután már sokadszorra játsszák el egyesek, hogy mennyire XY párt fog tarolni a közvéleménykutatásuk alapján, majd ezután a Fidesz viszi a választást 2/3-dal, inkább az a kérdés szerintem, ki veszi még komolyan ezeket?
tegnap 22:59
 6/11 A kérdező kommentje:

"Az időközi választások nem azt mutatják, mint a közvélemény kutatások. Emlékeztek mi volt 2022-ben?"

És te emlékszel mi volt 2024-ben?

tegnap 23:06
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Mint ahogy az 1es is prezentalja fogalmuk sincs hogy mukodik egy kozvelemeny kutatas vagy a statisztika.

De az is igaz h a mai valasztasi torvenyekkel a fidesz akar 36 szazalekkal is ketharmadot tudna szerezni. (Igaz nem ket part rendszerben ami fele tartunk)

tegnap 23:15
 8/11 anonim ***** válasza:

Én elhiszem azokat, amelyek összhangban vannak az időközikkel. Lásd:

Az aktív szavazó pártválasztók bázisán jelentősen nőtt a Fidesz-KDNP előnye (már 15 százalék) a TISZA Párttal szemben

[link]

tegnap 23:32
 9/11 anonim ***** válasza:
#1 Ez nem a Te szakmád, ha nem értessz hozzá akkor nem kell hozzászólni butaságokat. :)
tegnap 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Hogy lehet az időközi választások eredményét reprezentatívnak tekinteni, ha a legnagyobb ellenzéki párt el sem indul rajtuk? Óbudán most vasárnap a kutyapártos lett a második (30% fölött, miközben a fideszes 40 alatt volt), ebből mit lehet leszűrni?

Az 1000 fős minta a közvélemény-kutatásokban reprezentatívnak tekinthető, ergo felesleges pénzkidobás ennél nagyobb mintát venni, mert nem befolyásolja érdemben a végeredményt. (Oldaltól függetlenül, ez egy technikai kérdés. Nem véletlenül dolgozik mindenki ilyen mintán.)

ma 00:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!