A fideszesek miért áltatják magukat azzal, hogy a közvéleménykutatások nem a valóságot mutatják?
Figyelt kérdés
Én elhiszem, hogy rossz érzés lefelé csúszni létrán, aminek egyelőre még nem látszik az alja.
De az, hogy már minden kutatóintézetet (összesen 6-ot) valami baloldali sorosista összeesküvésbe csomagolnak, az nem túlságosan megmosolyogtató? Ezt már szerintem a saját követőik sem hiszik el.
Eközben Mráz Ágoston Sámuel intézete persze hiteles, aki a HírTv-n szokta gyalázni Magyart, a régi osztálytársát.
jan. 22. 22:34
11/41 anonim válasza:
Ugy tunik a hozzaszoloknak nem igazan volt statisztika orajuk...
12/41 anonim válasza:
Azért, mert a körük vagy hülye, vagy nem beszélgetnek más emberekkel. Én eddig bármelyik ismerősömnek, kollegámnak, barátomnak, családtagomnak röffentettem el egy f*sszopó Orbánt valamiért talán 1 volt aki tágra nyílt puppilávval nézett. :D szóval egyre cikibb pedeszesnek lenni, mert igazából nincs miért támogatni azt hogy saját pénzed odaadod az elvtársaknak.
13/41 anonim válasza:
12) szerintem a megtevesztett nyugdijasokon kivul nem sokan tamogatjak a fideszt. Beloluk viszont sok van
14/41 anonim válasza:
13-as! Én munkából adóan sok nyugerrel beszélek. Igaz csak telefonon. Néha-néha fel hozom a politikát és gecc az elmúlt két hónapban egy sem volt orbán felszopó. Sőt némelyik kifejezetten tájékozott. Amiket pedig kórházakban tapasztaltak az sokkoló volt.... Itt nem csak kormány, hanem k.baszott rendszer váltás kell!
15/41 anonim válasza:
#14 Magyarország kezd meggyógyulni hálistennek. Egyébként nem túlzás mikor azt mondják, hogy már csak a butákra lő meg a magszavazókra a Fidesz. Senki más nem tart ki emellett a belpolitikának nevezett pöcegödörnél :D
16/41 anonim válasza:
10) Az nem legnagyobb ellenzéki párt, ami el se mer indulni időközin
17/41 anonim válasza:
Hagyjátok már a nyugdíjasokat. A Fidesz arányosan a közepkorúak körében áll a legjobban. A nyugdíjasok körében a DK és az MSZP támogatottsága átlag feletti.
18/41 anonim válasza:
#16 Arról beszélt, hogy nem reprezentatív te meg idebüfögöd a propagandádat :D elpofázták már jó pár hónappal ezelőtt hogy egy időközin SEM fognak indulni, mert 2/3-os kormányzásnál teljesen mindegy, pénzügyileg nincsenek kitömve, mert nem a MI adónkból fizetik a propit, hanem az emberek támogatásaiból tudom ez a Fidesznél elképzelhetetlen, mert ott a több milliós fizu mellé milliárdokat kell lopni, és megnyugtatlak de a legnagyobb ellenzéki párt, ha vergődik az ember, ha nem.
19/41 anonim válasza:
"Hogy lehet az időközi választások eredményét reprezentatívnak tekinteni, ha a legnagyobb ellenzéki párt el sem indul rajtuk" mivel időközin még sose volt 45% feletti a résztvétel, ezért könnyen ki lehet számolni, ha a Tisza indít jelöltet a dombóvári körzetben vélhetőleg 40-50% között lett volna a részvétel. Ha az 50%-os résztvétellel kalkulálunk, és a köztes 17% 100%-ban a Tiszara szavaz és még páran átszavaznak a Tisza-s jelöltre akkor is a Tisza-s jelölt 25% körül van.A fidesze jelölt meg 50% körül.
20/41 anonim válasza:
18) Azért az időközi választások sokszor illettekaz országos közhangulatba. Pl 2006 és 2010 között az MSZP egyetlen időközi választást se tudott megnyerni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!