Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi Hazánkosok, mi a véleményet...

Mi Hazánkosok, mi a véleményetek a Mini-Dubaj projektről?

Figyelt kérdés
Támogatjátok, vagy sem? A Mi Hazánktól nem lehet semmit hallani ez ügyben.

ma 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

A feltételezett korrupció miatt nem támogatják.

Tényleg olyan nehéz felmenni a facebook oldalukra és görgetni egy kicsit?

ma 14:14
 2/6 A kérdező kommentje:
#1: Úgy tudtam törölték az oldalukat. De a szimpatizánsok véleményére lennék elsősorban kíváncsi.
ma 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Nem vagyok mihazánkos és rühellem az iszlámot mert egy hatalomszervező mentális vírusnak tartom. A társadalom önként béklyózza meg magát vele

Csak az merült fel bennem, hogy hogyan is van az liberáliséknál, hogy a sggvakaró , nőket erőszakoló illegális iszlamisták/arabok azok qrvára kellenek ide, de ha befektetni jönnek arabok és milliárdokat ruháznak be az fúúúj....

Kiemelem hogy szerintem az iszlámot minden formában távol kellene tartani mert nem civilizált kultúrába való vallás.

ma 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
12%

Jól benyelted a zsideszes agymosást. Tórát ne küldjek?

ma 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:

4

Van annak egy diszkrét bája amikor a az egykori zsidó simogató liberálisok hirtelen átcsapnak antiszemitába.

Nem küldok neked Koránt de a Tóra sem a stílusom....

ma 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell egymásnak esni. A kérdés egyértelmű pedig, nem kell emiatt hadakozni.
ma 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!