A budapestieket miért zavarná egy 500 méteres torony?
- Elrontja a város összképét.
- Gondolj bele, hogy egy 500 méteres torony a sok 30-40-50+ méteres ház között.
- A város minden pontjáról kb látni lehetne.
- Ráadásul nem passzol bele budapest eddigi szép építési stílusába.
- Több bérlakást, parkot, lakóházat lehetne felhúzni a helyére, amivel a magyarok járnának jól az Arab befektetők helyett.
- Árun alul 59.000 Ft/ nm2 áron adná el a magyar állam. Mutass nekem budapesten egy ilyen telket hasonló árral és megveszem rögtön.
Engem nem a torony zavar(na) legjobban, hanem a tudat, hogy minden, ami közpénzből épül, mert tudom, hogy a rá költött közpénz fele a rogán vezette ner maffiában landol.
.
Az meg kifejezetten zavar, hogy muszlimok dönhetnek arról, hogy milyen magas micsoda épül oda.
.
Itt csak ne legyen kormánytól, hivataloktól független muszlim autonómia.
Már mutyiként indul és még a fideszesek emlegetnek mutyit. A területet Habony érdekeltségébe tartozó cég venné át először és ez a cég adná tovább haszonnal a befektetőnek. Rögtön lenne mit szétosztani.
Utána is sok haszon lenne rajta, mert a saját NER-es vállalkozóikkal végeznék el a munkákat. Ezen megy most a vita, a NER-esek, vagy a régi baloldal vállalkozói dolgozhassanak-e a területen. Marakodnak, ki gazdagodjon.
Vagy legyenek tiszta, korrupció mentes pályázatok. Ezt az utóbbit valahogy a régi baloldal és a fidesz sem akarja.
6-os gáz ez a cinizmus. A budapestiek többsége azon a véleményen van, hogy senki ne építsen felhőkarcolókat egy ilyen történelmi városba. Ha népszavazást tetszettek volna erről kiírni, akkor ez egyértelműen kiderült volna. De ezt nem merik, mert úgyis tudják, hogy mi lenne az eredmény. Ezért tetszenek mindent erőből átnyomni.
Problémát is okozna, mert belelóg a leszálló légifolyósóba. Egy 500 méteres felhőkarcoló már jelentős nehézségeket jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!