Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan és kik győzik meg a...

Hogyan és kik győzik meg a közvélemény-kutatókat arról, hogy Tisza vezetést mérjenek?

Figyelt kérdés

Az újabb IDEA kutatás: Tisza 45% - Fidesz 36%

Összesen 6 kutató mért idáig Tisza vezetést. Őket kik keresték meg és honnan, hogy ilyen eredmény adjanak? Mennyit fizetnek ilyenkor? Készpénzzel bőröndben vagy átutalással?

jan. 23. 00:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem realis ez. De a modszertan a lenyeg.
jan. 23. 00:46
 2/14 PMC Wagner ***** válasza:
90%
majd jövő ilyenkorra érdemes lessz figyelni. Amúgy szerintem ez jelenleg reális
jan. 23. 00:50
 3/14 anonim ***** válasza:
17%
Jó lenne, ha egyszer ezekre is fény derülne, de nem hiszem, hogy ezt megérjük. Az IDEA annyi béna előrejelzést adott már, hogy egy normális országban már nem létezne.
jan. 23. 01:08
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Soros György zsarolja öket azzal, hogy megváltoztatja a gyerekeik nemét, ha nem a Tisza pártot hozzák ki győztesnek.
jan. 23. 01:35
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Nokiás dobozokat kapnak.
jan. 23. 01:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy egyszer több ember látja ez a kormány teljesen pszichopata. Emlékezzünk micsoda tortúra ment az ajándékokkal , amikor Magyar Péter akarta átadni, és nem elég a gyanú, Mencer hőzöngése sem azt bizonyította, hogy a fidesz százas.
jan. 23. 04:12
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
A Tisza - vagy anyapártjuk, a DK - rendelte meg ezeket a közvélemény-kutatásokat. A valódi támogatottságuk is kizárólag az első általuk rendelt közvélemény-kutatásnak köszönhető, amely a legerősebb "ellenzéki" pártnak hazudta őket.
jan. 23. 08:04
 8/14 anonim ***** válasza:
22%

Közvéleménykutatásnál, ahol vállalni kell, hogy kire szavazol, sokan inkább azt mondják, amit mások hallani akarnak. Aztán szavazáson meg titkosan behúzzák az x-et oda, ahova ők maguk akarják.

Utána meg elő lehet adni a csodálkozást, hogy jaj nem is értem hogy történhetett.

jan. 23. 08:05
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Szóval lefordítom, ha a Fidesz előnyét mutatná, akkor az okés, és big like, de ha az ellenzékét mutatja akkor fúj csúnya korrupció meg lefizetés. Egyébként kérdezz körbe pár kollegádat, rokonodat, meg ismerősödet. Nézd meg a facebookos ismerőseid preferenciáit. Én pl egy nagy Fideszes városban élek, de körülbelül 10/2 ember maradt nálam Fideszes az elmúlt pár évben, de ha nagyon pozitív akarok maradni 10/3. Mondjuk jogos, hogy én fiatal vagyok, és általában nem droidokkal veszem körbe magam aki a 15 éve teljhatalommal lopáshoz, és leépítéshez asszisztál, de van olyan ismerősöm is aki még mindig ezeknek drukkol, és bármikor valami olyat mondok ami "neki nem tetszik" mert igaz, akkor azzal jön hogy Gyurcsány se volt jobb, legalább Magyarországon marad a lopott pénz, ő is ezt csinálná stb... csak a prücök ott kezdődik, hogy 1-2 Fideszes is kezdi megérezni a bőrén azt hogy milyen "jó" is ez a kormány, főleg ha netalán el kell intéznie valamit, kórházba kerül, a fizetésén, a bolti árakon, a tankolásnál, az emberek hangulatán. Persze lehet szajkózni a propiba, hogy a csúnya prüsszel meg sorosbácsi megy csúnyán meg pszichopeti, csak jelenlegi álláspont szerint 2/3-os többségi kormányzás van, és mindenről IS ők döntenek ilyen téren teljesen feleslges másra mutogatni :D egy gyáva álkeresztény kommunista tolvaj féreg a jelenlegi kormány, és aki még mostanra se látta be az szimplán nagybetűsen H Ü L Y E pont
jan. 23. 08:22
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
9) totálisan egyetértek
jan. 23. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!