Magyar Péter tüntetésén, már lényegesen kevesebben voltak. Mi lehet az oka?
Az a baj, hogy de, méghozzá a magyar ember gyorsan felejt. Azt is gyorsan elfelejtették, hogy Orbán "járványkezelésének" 40000+ covid halott lett a vége, sokan elveszítették valamelyik hozzátartozójukat, mégis a Fideszre szavaztak 2022-ben. 2026-ra a kutya nem fog már a pedó botrányra emlékezni.
"odabuszoztatva"
Gyalog kellett volna menniük?
Mind egyfelé mentek, hát buszokat szerveztek maguk alá.
A fidesz holnap nyilvánvalóan több szavazatot fog kapni mint a tisza párt.
Aki másképp gondolja az el van varázsolja. A tendencia a lényeg.
Ha ez a trend folytatódik akkor 2026-ban lehet hogy még mindig nyerni fog a fidesz de már nem lesz parlamenti kétharmad. Jobbik esetben az lesz mint a lengyeleknél. Nyer a fidesz de csak kisebbségi kormányt tudna alakítani és ezzel megbukott.
Mi az hogy kevesen mentek el?
70-80 ezren voltak fideszes békemeneten, de buszokkal szállították. (van kép is róla)
MP tüntetésén meg 100-120 ezer, főleg ebben a qrva melegben.
#16 14es vagyok. Miért hazudnék? Te talán láttál drónfelvètelt amin pontosan làtszik a tömeg a birkameneten? A rakparton nagyon bekeskenyített útszakaszon mentek és a hídon is. Fènykèpen azt làttam,hogy a Margit-szigeten a Magy réten voltak az emberek. Ezt pontosan le tudod mérni h a fàk közötto rèsz mekkora és sokkal kisebb mint a Hõsök tere. Ràadàsul a Nagy rèt egy része is le volt zàrva...
Szerintem többen voltak MP remdezvényén. De azt elismerem, hogy a fideszre fognak sokkal többen szavazni. Van az a fèl milla 20ezer fton megvàsàrolt roma szavazó. Illetve szerintem vidèken ahol csak fideszes szavazatszámláló lesz ott simán csalni fognak. Kidobnak MP szavazatolat ès bedonak fideszeseket vagy csak szimplàn bedobnak fideszeseket.
Itt van egy független objektìv becslés a Birkamenetrõl: ez alapján 50-77ezer közötti tömeg lehetett rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!