Magyar Péter tüntetésén, már lényegesen kevesebben voltak. Mi lehet az oka?
Mert dögmeleg volt. Én pl. ezért nem mentem ki.
1848-ban se nyáron volt a forradalom…
1956-ban se…
"1848-ban se nyáron volt a forradalom… 1956-ban se…"
Szóval csak az időjáráson múlt ma, hogy elmaradt? :)))
Talán mert 35-40 fokos hőérzet volt és sorra döltek ki az emberek, csak MP a beszéde közben 4-szer kért orvost. Az emberek mentek az árnyékba.
Inkább az a durva, hogy ilyen körülmények között is ennyien voltak, gondolj bele, az emberek az ájulást is kockáztatták, hogy ott legyenek.
,,Még a teret se töltötte meg" - Talán mert úgy volt felálitva a szinpad, hogy ne is tudják megtölteni, cserében a Andrássy úton volt a tömegnek az a része, ami megtölthette volna a teret, feltételezem azért csinálták így, hogy az emberek ne másszanak fel a szobrokra, mint legutóbb a Kossouth téren, gondolj bele ha valaki leesik, az rögtön megpecsételi az egész eseményt, illetve, hogy látni is lehesen valamit, a tér kialakitása miatt.
Szerintem ezek voltak a szempotnok, ami miatt ennyi embert láthattál, amennyien voltak, szerintem nem voltak kevesebben.
6
,, Ott még szakadó esőbe is kimentek az emberek"
A szakadó esőtöl viszonylak ritkán dölnek ki az emberek, Debrecenben is szakadó eső volt mégis krva sokan voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!