Magyarországon miért ennyire negatív a légkör??
"A magyar a legbúvalbaszottabb nép, és ennek semmi köze a pénzhez."
Te vagy a tökéletes példa rá. Inkább kitalálsz mindenféle mendemondákat, csak azért, hogy akkor is megpróbáld az igazadat ráerőltetni a másikra.
Nem, nem tudom honnan a fenéből veszitek, hogy havi 100 dollárt keresnek majd nálunk. Ugyanannyi bért kapnak, mint a magyarok, fizetik nekik a kaját, fizetik nekik a szállást + rezsit, az útiköltséget is, stb. Pont ebből volt a balhé, hogy ugyanazok a cégek a magyarnak alig hajlandóak fizetni valamit, mindig jött a meseszöveg, hogy nem tudnak árat emelni, stb. Miközben a vendégmunkások sokkal többe kerülnek, de az nem probléma.
31es
Sri Lankában keresnek 100 dollárt ember azt írtam. És hogy én mivel bizonyítom, hogy búvalbaszott vagyok, nem tudom, de nézd meg te mennyit rinyáltál csak ebben a válaszban.
32:
Egyedül te rinyálsz itt egyből, hogy "jaj moré! Á a mágyár az búvalbaszott níp".
Miközben az indokot nem írod le, hogy miért ennyire negatív a magyarok kilátása a jelenlegi helyzetben.
Sri Lankán persze, hogy boldogak, mivel ők így lettek nevelve. Most azt várod el, hogy a magyarok is tapsoljanak, örüljenek, kb. bulizzanak azért, mert olyan fizetéseket kapnak, amiből lassan nem élsz meg?
33
De nem jelenleg. Hanem a magyar mindig is ilyen volt, ezt magyarázom. Mindegy ki volt a főnök…
34:
Jah, bocs, akkor te már legalább 1000 éve élsz, hogy ennyire tudod milyen volt mindig a magyar?
Pont az a búvalbaszottság, amit te leművelsz, hogy betegesen próbálod megmagyarázni "hát a magyarok mindig ilyen negatívak voltak", mikor te vagy itt a legnagyobb negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!