A Fidesz és személyesen Orbán Viktor mennyit tesz az LMBTQ mozgalom és gender szemlélet előmozdításáért milliárdos közpénz propaganda hadjárat eredményeként? (igaz a negatív reklám is reklám...)
Lassan nincs olyan fideszes hozzászóló, aki a 3-4. mondata után ne ezzel hozakodna valamilyen szinten elő, szinte bármilyen politikai témájú kérdés kapcsán. Száz milliókat költ közpénzből a Fidesz LMBTQ negatív propagandára a szavazói figyelmét a normál hétköznapi megoldandó feladatokról rászegezi a meleg és más szexuális kérdéskörre.
Ez kinek éri meg hogy ezt csinálta a Fidesz?
Normális dolgozó boldog életet élő bal és jobboldali ember nem foglalkozik napi órákat mások vagy saját szexuális orientációjával és ennek problémakörével. Ott volna neki a család, a munka, az otthon, a hobbi téma. Most sikerült elérni Orbánnak hogy a gender kérdés beteges méreteket öltsön pro és kontra...
Az a baj, hogy nem teljesen hihetetlen az az elmélet, hogy fordított pszichológia az egész, ez mind csak az lmbtq népszerűsítéséről szól. Több kérdés alá leírtam ugyanezt a sztorit, még választások körül volt, amikor a kormány kirakta ezeket a plakátokat meg a tv-ben és YouTube-on is mentek ezek a nemátalakító sulis program elrettentős reklámok. És az akkor olyan 5-6 éves unokahúgomat megkérdeztem, hogy hallott-e már a nemátalakításról. Azt mondja igen, a reklámból. Mondom király, akkor célt ért a sztori.
Másik lehetőség, a szimpla alpári gyűlölködés szítása, valami ellenségképet, bűnbakot dobni a népnek, amin csámcsoghat, és ami ellen lehet hergel, amég sutyiban a fű alatt mégtöbbet rabolnak, elterelik a figyelmet az inflációról, stb.
Én a propaganda szerint vérbeli libsi vagyok, külföldi értelmiségi barátokkal, több diplomával, stb. Az LGBTQ témákról eddig csakis fideszes forrásokból hallottam :))
Amúgy logikus, nekik az érdekük a riogatás, uszítás, félelem- és gyűlöletkeltés.
5. Nem nyert! Mivel Presser '48-ban született és inkább fiatalabb a beat nemzedékben, míg Orbán '63-ban. Az 15 év az egy generációnyi különbség.
Kádár-rendszerben nem nagyon lehetett ám meleg mozgalmat indítani, úgy is mondhatom hogy semennyire. Szóval Presserék biztos nem kezdtek meleg aktivitást. Ha a rövidítést gondolod akkor G nincs az LMBTQ-ban. Hát ennyi!
#9 ...ezt miért mondod? Nem tudok más olyan európai uniós országról ahol behívták volna az embereket harcolni az orosz-ukrán háborúba.
Egyébként az meg szerinted jó hogy Orbán nyíltan a kínai és orosz érdekeket képviseli, magyarán abba a tányérba köp amelyből eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!