Fidesz a propagandával és a kommunikációval az értelemmel kevésbé megáldott embereket célozza? Náluk hatásos ez egyedül?
Nem feltétlenül. Vannak értelmes FIDESZ-hívők is.
Meglepő, de így van. (Érdek?)
Három okból szavaz valaki a fideszre:
- ostobaság
- anyagi érdek
- gyűlölet
Mást nem tudok elképzelni.
“
Na most a "Klárika a béreket emeli" propagandánál primitívebbet én még nem láttam.”
FOLYTATJUK 🤣🤣🤣🤣🤣
Valóban a BUTA csőcselék szavaz a fideszre.
De ha korrektek akarunk lenni, a politikusok ELSŐSORBAN mindig az ostoba csőcseléket célozzák, oldaltól függetlenűl.
És az nyeri a választást, aki ezeket, az jelszavakkal irányítható, barmokat, valahogy maga mellé tudja állítani. A politika nem más mint a csőcselék megnyerése. És ezeknek persze hazudni kell, szinészkedni kell, gyűlőlni valót kell adni, ezért ilyen a politika.
Ha már értelmi szint, akkor sok ellenzéki hozzászólásnál látom az alábbi mondatokat:
-Erről nem tudok
-Erről nem olvastam
-Biztosan fidder írta (hiába nem "fidder" oldalról kap forrást)
-Keresd ki nekem a Google-ben, mert nekem nem megy
-Biztos nem így van, fideszes propaganda (magyarázat nulla)
Ha már ők tekintik saját magukat az európai kontinens szellemi és információs agytrösztjeinek, akkor miért így zajlik velük rengeteg beszélgetés?
07:36
Mert nincs kedvünk feleslges köröket futni, olyanok keresésével amit pár hét után a komcsi lakájmédiátok bemond, hogy tévesen állítottuk… (mondjuk ebben a rekordot a ti médiátok viszi pálmát , normális helyeken ezeket akik ennyit kamuznak már rég betiltották volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!