Fidesz a propagandával és a kommunikációval az értelemmel kevésbé megáldott embereket célozza? Náluk hatásos ez egyedül?
33:
Mondjuk a legerősebb kihívóra, ha másért nem is, legalább azért, hogy ne kérgesedjen bele egyetlen párt a hatalomba évtizedekre.
35:
Mire jó, hogy adod a hülyét?
22-ben mondjuk az összefogásra, 18-ban a Jobbikra, és így tovább.
36
Nem adom a hülyét, de pl nekem mint jobber értékrendű szavazónak mit tud nyújtani egy olyan Összefogás, ami teljesen ellentétes dolgokat szeretne elérni?
37:
Tehát inkább szavazol egy jobb- és baloldali szólamokat egyaránt szajkózó populista bűnszervezetre. Megértettem.
Tapasztalataim szerint a Fideszesek :
-hazaszeretők, hosszú távon gondolkoznak, gyerekeik is tudjanak élni ahol ők
-jólelkűek
-a konveniális értékrendeket követeik, amik beváltak régóta
-hagyományos párkapcsolatot keresik
-ragaszkodók a partnerükhöz, nem nagyon csalják meg
-félnek, kerülik az afrikaiakat, szeparatista keleti ideológiákat
-konzervatívok
-nemzetben gondolkodnak
-számunkra a hazának becsülete van
-undor van bennük a transzok, homokosok és más keverék LMBTQ iránt
-becsülik a családot
A Liberálisok:
-A mának élnek
-hedonisták. Minden élvezetet ki kell próbálni, próba cseresznye
-a cannabist, marihuanát, más könnyű drogokat nem tekintik kábítószernek a bort viszont igen
-ha alkoholisták is nem vallják be, mert ők drága nedüt isznak
-a haza nem létezik. Nekik lakhelyük van
-az afrikai, ázsiai embert is ugyanúgy kedvelik és tapasztalatlanok vele. Azt hiszik más kultúrák is csak azt a hedonizmust keresik mint ők ezért nem tartanak tőlük
-a család számukra az akivel éppen vegetálsz a kecóba. Ha csak egy kutya akkor az
-márkás rucikban pózólnak, drága mobillal, hogy mutassák ők valakik
-a pénzt nem gyűjtik, hanem elherdálják vagy apuci eltartja őket
-becsülik az LMBTQ-sok, mert ugyanolyan élvhajhászok mint ők és elértek benne valamit. Másokkal elfogadtatták, hogy ők más neműek és így tekintenek rájuk. Zsír nemde?
#39: "félnek, kerülik az afrikaiakat, szeparatista keleti ideológiákat"
Tehát homofóbok, xenofóbok. Én rendszeresen vásárolok élelmiszert Pesten a Népszinház utcában pakisztáni és török boltokban, a Rákóczi-téri kínai boltban, és arab vagy vietnámi boltokban is, nem félek az ott vásárló színesbőrűektől, a turbánt viselő vagy kínaiul beszélő eladóktól, úgy tűnik, sokuk intelligensebb, mint sok "igaz magyar". (63 éves vagyok, nem a szüleim tartanak el, 37 éve élek a feleségemmel.)
Mik azok a szeparatista keleti ideológiák?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!