Fidesz a propagandával és a kommunikációval az értelemmel kevésbé megáldott embereket célozza? Náluk hatásos ez egyedül?
A buta meg az agyilag gyenge között definíciója között nagy különbségek vannak. Mondjuk hogy érthetné meg ezt egy ilyen egyén mint te? Mindegy is, hiszen a fajtád szerint 2+2 az 5! Orbán apád is megmondta, hogy 5 és kész! Különben háború lesz meg migráns özön.
Nyugi van kis🐕.
Nem bírod elviselni az igazságot? Legjobb védekezés a támadás. Emészd meg azzal a tíz kiló krumlival együtt amit Orbán apádtól kaptál az X-ért.
🥔🗳🐑📢
Ha valakit meg akarsz szólítani, akkor beszél az ő szintjén, az ő nyelvén, hogy megértse!
A Fidesz primitív stílusú kommunikációja elárulja a célközönségét...
#23: Rajzolgassál még kishaver, de én már megértem az írott szöveget is, nem csak a képírást. Ami az ingyenkrumplit illeti, mérnökként, informatikusként mindíg is kerestem annyit, hogy ne legyen szükségem rá, de te csak fújjad tovább, ha nincs más retorikád.
Ha elolvasod figyelmesen (vagy értelmezni tudod) amit írtam, akkor láthatod, hogy nem szavaztam sem a Fideszre, sem másra, mert egyik sem mond olyat, amivel engem meg tud szólítani. Nekem nem kell a Fidesz tábora, de az olyanok se, mint te. Nem tudom, te kire szavaztál, de mivel nem ők nyertek, mondhatnám te sem bírod elviselni az igyzságot, így frusztrációd némi oldására mocskolódsz. Amint látom, sajnos sokan vagytok így.
21
Gyurcsány apád szerint 2+2=6.
Persze Gyurcsány főnöknek tilos ellent mondani, mert kint találod magad ebből a befogadó szektából :D
Belőletek csak két dolog hiányzik: az értelem(#25) és a gerinc(#26). Vitának nincs helye, főleg buta emberekkel. Nem véletlen, hogy a fidesznek ezek az emberek teszik ki a szavazókörének nagy részét.
A 29-es hozzászólás stílusa jellemzi a fideszes tábort.
A kérdésre a válasz: Igen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!