A Fidesz és személyesen Orbán Viktor mennyit tesz az LMBTQ mozgalom és gender szemlélet előmozdításáért milliárdos közpénz propaganda hadjárat eredményeként? (igaz a negatív reklám is reklám...)
Lassan nincs olyan fideszes hozzászóló, aki a 3-4. mondata után ne ezzel hozakodna valamilyen szinten elő, szinte bármilyen politikai témájú kérdés kapcsán. Száz milliókat költ közpénzből a Fidesz LMBTQ negatív propagandára a szavazói figyelmét a normál hétköznapi megoldandó feladatokról rászegezi a meleg és más szexuális kérdéskörre.
Ez kinek éri meg hogy ezt csinálta a Fidesz?
Normális dolgozó boldog életet élő bal és jobboldali ember nem foglalkozik napi órákat mások vagy saját szexuális orientációjával és ennek problémakörével. Ott volna neki a család, a munka, az otthon, a hobbi téma. Most sikerült elérni Orbánnak hogy a gender kérdés beteges méreteket öltsön pro és kontra...
31. Butaságokat írsz: nem akartam kitérni rá, de ha már szóba hoztad jöjjön az igazság:
A keresztény ember aki igazán hívő csak tisztességes lehet. Így annak hogy tisztességes keresztény nincs sok értelme ....
Keresztény ember nem foglalkozik genderrel és LMBTQ-val naponta órákat. Ahogy Orbán kényszeríti rá a megtévedt hívőit.
Keresztény ember a Jóistennel foglalkozik és a Bibliával, a családjával a munkájával hobbijával.
És nem engedi magát Álistenek szolgálatába ahogy Orbán elveszi a hitüket és Fidesz hitté akarja ördögien alakítani. Nagy a kísértés, de hát az Ördög mindig ilyen.
33. Jól látod én is ilyen szerényen állok hozzá.
Csak egy jó tanács: minél hamarabb kiesel Orbán bűvköréből annál hamarabb indul meg a gyógyulás, szó szerint test-lelki tisztuláson megy át az ember. Én csak tudom, sajnos egy cipőben jártunk korábban... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!