Vagyunk még magyarok?
BeerHunter válasza:
Egyébként 11.
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:25
na ezt hogy? o.O 72%-os vagy nem?
Amúgy te elég nehezen beszéled az anyanyelvünket :D
na léptem, további jó siránkozást a semmin!
"A kérdező kommentje:
2:10 nem vagyok aluliskolázott."
Persze, hogy nem ez vilagosan latszik a stilusodbol a helyesirasodbol.
"és amiota elkezdtem politizálni azota vagyok náci."
Es? Ennek talan csak Te orulsz egyedul es par zsebnaci
"és nem 5en voltunk hanem 400an de aztán vmelyik fäsz elkezdte terjeszteni az antifasizmust köztük arrol én nme tehetek."
Hat akkor milyen 3 milliorol beszlesz te szerencsetlen?
"mit teszel te a hazaért a tanulásoddal?"
A tanulas elsoroban arra jo, hogy a magunk altal megvalositott celokat megvalositsuk es ismereteinket bovitsuk ezzel a hazadat szolgalod. Hiszen tanult, jol kepzett emberekre minden orszagnak szuksege van.
"már megint hülye vagy és nem itt élsz.mire mész vele mikor se igy se ugy nem lehet szinte állást találni.max a diplomáddal elmehtsz takaritani vazze ha szerencséd van."
Ezert kell olyan diploma ami hasznos is lehet de azzal nem vesztesz semmit ha van 1 vagy tobb diplomad!
"van rokonom akinek nincs végzettsége de 4háza van!!!!a ásik meg diplomával alig él.na ezen gondolkozz hülye gyerek mielött egy álomvilágrol irsz ami nem létezik."
Persze mindenre akad pelda sot szakmunkaval tobbet lehet keresni mint a diplomaval. De ha megszerzel egy vegzettseget minel magasabb szinten azzal nem leszel soha hatranyba sehol!
biztos le lett pontozva.érthető....
nem hiszem, egy perc alatt nem számolja újra, ja és a számítás nem így megy, hogy 72-ről egyből 0-ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!